Formålet med en hånd Drill

May 24

Formålet med en hånd Drill

Gitt fremskritt innen moderne teknologiverktøy, er det lett å spørsmålet hvorfor noen skulle bruke en hånd-cranked laging verktøyet i dag. Hånd drill beholder imidlertid fortsatt ekte, funksjonell bruk for trearbeid og relaterte laging.

Definisjonen av en hånd Drill

En hånd drill representerer en manuell versjon av en makt drill. Verktøyet har fortsatt en drill litt som biter til fagstoffet og krever energi å bore. I motsetning til elektroverktøy er imidlertid energikilden med en hånd drill brukerens egne hender, armer og skuldre. Manuelt øvelser er foretrukket av snekkere fordi de gir bestemte kontroller ikke tilgjengelig med en makt drill. Utformingen bruker et håndtak som spinner eller skrur i en sirkel. Denne energien oversetter gjennom en rekke griper tannhjul til en styrke som spinner chuck holder borekronen. For å holde ting på plass, inkluderer hånd drill et håndtak på den andre enden, overfor borekronen, å stabilisere verktøyet og opprettholde trykket.

Fleksibilitet

Hånd øvelser kan brukes på en rekke materialer som manuell energien er nok å bore. Bore hull størrelser varierer avhengig borekronen brukes. Dette kan variere, i gjennomsnitt fra en liten pinpoint til som ¼ tommers diameter. Avansert modeller inkluderer mekanisk alternativer for flere bore hastigheter fra manuell kraft angis, ligner på hvordan en 10-trinns sykkel fungerer med forskjellige giring valg og relaterte utgang.

Programmet

Kontroll aspektet er mest likte funksjon av en hånd drill. I motsetning til en strøm drill lar hånd drill brukeren komplett hastighetskontroll. For eksempel kan en presis drill punkt gjøres uten boring gjennom en materiale. Men må disse øvelsene brukes riktig. Loddrett programmet gir de beste resultatene. Prøver å bruke en hånd bore i vinkel eller sidelengs vil resultere i feil og glidning.

Verktøyet størrelse

Verktøyet størrelse er knyttet til arbeid resultater. Større hånd øvelser oversette ytterligere boring energi gjennom giring. Dette betyr at brukeren må gi ekstra Spy strøm. Hvis en boring krever betydelig styrke, kan du vurdere å bruke en makt drill. Om nødvendig kan du bruke en hånd drill finesse eller fullføre jobben.

Sikkerhet

Brukere bør unngå å bli villedet av den gjennomsnittlige håndverktøyet liten størrelse. Brukere kan bli skadet ved hjelp av en håndverktøyet på grunn av forsinkelse, boring feil eller uoppmerksomhet. Materialet bores skal alltid være sikret. Tilstrekkelig arbeidsområdet gir klarering slik at en bruker ikke er bumping mot andre elementer mens du prøver å bore. Til slutt, unngå overtrykk på svært små borekroner som de har en tendens til å bryte.

Vedlikehold

Ligner hånd giring eller mesh-sveiv design, hånd øvelser, bør opprettholdes for å forbedre fortsatt behandling. Å holde giret ren og oljet forhindrer rust og skader. Endring ut slitte borekroner også sørger fungerer bore ved behov.