Formålet med en avløp P-felle

May 11

Formålet med en avløp P-felle

En P-trap er de vanligste fellene som finnes i et hus rørleggerarbeid system. Den opprettes ved å legge en 90-graders passende til en U-sving i et rør. Når festet til en pipe stikkontakt side, ligner det en P-figur. Også kjent som en vask felle, det er funnet under de fleste synker. Det fungerer for å opprette en vannet forseglingen som hindrer at kloakk gass gjennom avløp drenere rørene og inn i huset.

Kamper

I samsvar med nasjonale og statlige avløp koder må P-feller plasseres under omtrent alle sanitære installasjoner, som inkluderer servanter, badekar og toaletter. Disse P-formet svinger felle en liten mengde vann på bunn. Det er dette vannet i svingen under hver gjenstand som fungerer som en barriere mot lukter, gasser, insekter og bakterier. Måten de bo ut av interiøret i hjemmet og fra beboere.

Sel

Som for P-feller er dybden av segl, som er høyden på vannet igjen i fellen, viktig. Nødvendige dypet kjøre fra 2 inches i eldre rør, hvilke tomgodset i å åpne avløp opptil 3 inches for nye VVS som er omsluttet. Hvis huset er ganske nye, er sjanser fint at dybden på sel i din feller vil være minst 3 inches.

Problemer

Fordi P-feller er utformet for å være lite poeng under en vask eller andre innslag, kan de ofte bli innsamlingspunkter for hår og andre objekter. Tannbørster, smykker, kammer og andre objekter kan ende opp fanget ned i dem, som kan føre til tilstopping av den spesielle innslag. Heldigvis, de fleste P-feller er utformet demonteres lett slik at de kan bli renset ut uten å måtte koble lampen er hele avløp installasjon.

Fordampning

Hvis du ikke bruker din synker eller badekar i flere dager, kan du begynne å legge merke til kloakk gass-lignende lukt kommer fra dem. Det er fordi vannet på bunnen av deres P-feller har fordampet bort. Når det skjer, er det mye enklere for gasser fra hjemmet ditt viktigste drenere rørene inn. Løsningen på dette problemet er å installere det som kalles felle primere. Disse fylle vann i P-trap bunner regelmessig.