Formål Hickory Wood

December 12

Formål Hickory Wood

Hickory tre er en allsidig, men sterke tre. Innfødt til Nord-Amerika, dette deciduous tree finnes hovedsakelig i sørstatene. Bruker for det varierer mye, og inkluderer kjøkken, snekring, musikk og sport. Egenskapene for denne løvtre føre en langsom brenne og en duftende røyk. Da til produkter, oversettes dets hardhet svært ønskelig holdbarhet.

Perkusjon

Hickory er tre valg for drumstick produsenter. Tromming er kraftfulle og krever en hardt tre som tåler gjentatte treff. Xylofon hammer produsenter bruker også hickory for håndtak.

Røyking og Grilling

Brukes riktig, gir hickory mat, spesielt kjøtt, en røykfylt smaken. Tilfeldige grillers sted noen biter direkte på kull, som gir en rask smaksforsterker. Røyking tar mer tid, og røyk mestere kan plassere hickory stykker på preburned kull. De kan også bryte biter i ventilert aluminiumsfolie og plassere dem på glohaugen. Røyking gjennomsyrer kjøtt og tenderizes tøffe kutt, også.

Sport utstyr

Under damp har hickory tre ideelle bøying egenskaper. Det har også høy bøying og knuse styrke mens tørr, noe som gjør det til en god tre for flere prosjekter. Det er også motstandsdyktig mot høye sjokk, for eksempel virkningen av en baseball. Sportslige forbruksvarer produsenter bruker også hickory for å gjøre ski, golf club sjakter og laminater for tennisracketer.

Verktøy

Hammer har sannsynligvis en hickory veden håndtaket. Hickory tøff motstand mot slående kraft gjør det et godt valg for verktøy som hammere, hakker og spader. Mykere skogen tåler ikke samme mengde trykk kan hickory.

Gulv

Hickory trær generere to farger: kjernen i treet er en rødlig farge, mens den ytre massetetthet er hvit eller krem-farget. Funksjonen dual-farge og tre seighet gjør det til et godt valg for parkett i stedet for mer tradisjonelle gulv alternativer.