Forlate svømmebasseng Liners i solen

June 6

Svømmebasseng liners er laget av en heavy-gauge vinyl og brukes på over bakken og i bakken. Disse liners er ment å bli fylt med vann og kan vare lenge, stretching og samsvar form av bassenget. For at bassenget duken kunne strekkes tilbake på plass når et basseng tømmes, skal det stå i solen.

Filtrert

Svømmebasseng liners er laget av en ultrafiolett ray beskyttende vinyl solgt i enten et 20 - eller 25-måle tykkelsen. Over tid, er det mulig for en pool liner å forsvinne fra solen, men når det skjer, duken vanligvis punkteringer eller forverres. Dette vil kreve å erstatte duken. Delen av duken som er sårbar for falming er på eller over bassenget duken der vannet ikke avkjølt vinyl.

Drenering bassenget

Du bør tømme et basseng med mindre det absolutt er når bassenget har en vinyl bassenget liner. Bassenget rutefly vil krympe når du tømme bassenget fordi vinyl strekker seg tilbake til sin opprinnelige tilstand. Eldre en liner får, jo vanskeligere blir det å legge til vannet tilbake i bassenget fordi rutefly vil ha problemer med strekker seg tilbake igjen. I tilfelle du fylle bassenget uten riktig strekk eller erstatte duken, kan vekten av vannet forårsake bassenget veggene å kollapse.

La den i solen

Svømmebasseng liners kan bli svak og skjør, hindrer dem i å strekke ut igjen uten rive eller gir mye motstand. Den eneste måten du kan redde en brukt liner er å la den i solen i noen timer på en varm dag. Varmen fra solen vil varme duken og gjøre den myk, slik at det å strekke igjen som bassenget er fylt opp med vann. Å plassere den i en sterk ettermiddagssolen er den beste tilnærmingen til oppvarming duken. Begynn å fylle bassenget kort tid etter at solen begynner å bære ned på bassenget.

Liner typer

Bassenget eiere har valget mellom to hovedbassenget liner, en overlapping eller beaded liner. Overlapping liners er de mest vanlige og kostnadseffektiv. Slike liner overlapper bassenget veggen og holdes på plass av mestring strimler. For beaded liners, en perle spor er installert under bassenget rekkverk og liner kroker på rekkverket og holdes på plass.