Forkorte mobilnettet nyanser

June 8

Mobilnettet nyanser er populær vindu behandlinger som. De kommer i en rekke farger, er tilgjengelige i enkelt-, dobbelt- eller tremannsrom folder---også honeycombs--- og selv tilbyr ulike grader av lys filtrering. Når de er helt lukket, vil disse nyanser kompakt og ikke blokkere visning gjennom vinduet. Disse nyanser kan bestilles til å passe vinduet nøyaktig, eller de kan bli kjøpt hyllevare. Hvis din nyanser er for lang, kan de enkelt bli forkortet på to måter.

Instruksjoner

Hvordan å forkorte mobilnettet nyanser

•Shorten mobilnettet nyanser uten å kutte noen av stoffet. Senk skyggen til du ikke trekke det ytterligere. Se på hodet skinnen og finner der ledningen inn ledningen låsen. Finne plast stopperen; Dette lar deg justere den ledningen, og dermed mobilnettet skyggen. Flytte stopperen å justere hvor mye av ledningen inn hodet skinnen av skyggen.

•Trim ledning for mobilnettet skyggen av untying topp knuten fra tynne ledningen som det går inn i ledningen akkumulatoren. Flytte Stopp ballen på stedet som du ønsker og retie knuten. Lavere skyggen er riktig og kontroller fortsatt fungerer. Trim av overskytende ledning.

•Shorten mobilnettet nyanser av trimming stoffet. Lavere kan ikke skyggen under du trekke den ytterligere. Bestemme hvor den nye lengden skal plasseres. Merk folder på hver side av skyggen med en binders eller klær pinne.

•Ta mobilnettet skygge ned fra vinduet og legge den på en flat overflate. Fra klær pin eller binders, gå ned to folder mot slutten av skyggen. Bruk en linjal og skreddere kritt eller kanten av et såpestykke for å tegne en rett linje fra en side av skyggen til den andre. Snu skyggen og tegne en linje på baksiden av skyggen på samme måte.

•Fjern slutten caps fra bunnen og fjern skinnen. Slip saksen inne fold og kutte bare foran fold, langs merkede. Snu blinde og kuttet baksiden av fold på samme måte. Pass på at du ikke kutte noen av ledningene. Slip plast slat av bunnen fold i delen kutt.

•Locate skiver på ledningene; er det knuter i disse ledningene som holder skivene på plass. Klippe snorer og slip skivene. Fjerne det overskytende materialet kuttet fra bunnen av mobilnettet skyggen. Ta plast slat fra den opprinnelige bunnen fold av skyggen og slip dette bunnen fold. Sette inn ledningene gjennom slats på bunnen, skli skivene på ledningene og knyt en knute i hver side. Sette endestykkene tilbake på bunnen av mobilnettet skyggen.

Tips og advarsler

  • Hvis det mangler stopperen i hodet tog, kjøpes generelt en erstatning fra en mobilnettet skyggen installert. Farge, type eller navn merkevare ikke matte.