Forholdsregler for Tape tiltak

June 25

Tape tiltak er nyttige verktøy å ha i huset. Når du blir forberedt å fullføre et hjem reparasjon eller pusse, tape tiltak komme til å kontrollere mål. Det er hyggelig å være sikker på dimensjonene og størrelser må du jobbe med, men dets like viktig å vite hvordan du skal bruke din målebånd. For å unngå ulykker og skader, bruk din målebånd på en trygg måte.

Forbehold Tape

Små barn ikke kan ofte skille mellom hva som er og ikke er et leketøy. En skinnende, nye målebånd kanskje ligne det perfekte leketøyet for en pjokk som ikke vet bedre. Husk å holde tape tiltak utilgjengelig for barn. Hvis hele lengden av målebånd er utsatt, kjører en meget ung barn risikoen for båndet pakket rundt halsen eller annen kroppsdel.

Hardmetall

Den ytre skallet av målebånd er også laget av en hard metal. Hvis kastet, kan dette alvorlig skade barn (eller voksen) i ansiktet eller hodet. Bruk målebåndet når hendene ikke er glatt nok å slippe den.

Unngå kutt

Materialet av et målebånd kan virke spinkel og ufarlig i begynnelsen, men den nøyaktige kantene på tape kan være veldig skarp. Håndtere målebånd nøye, unngå flytte sidene omtrent med fingertuppene.