Forholdsregler For hjem reparasjoner

November 12

Forholdsregler For hjem reparasjoner

Selv de minste hjemme reparasjon prosjektene kommer med risikoen for ulykker og skader. Før du starter noen hjem reparasjon, grundig gå gjennom reparasjon trinnvis, og planlegge hvilke forholdsregler du må ta. Og fremfor alt, kontroller at du har en velfylt førstehjelp kit i huset--- og at du vet hvor det er---før du begynner.

Bruke de riktige verktøyene

Hjem reparasjon sikkerhet starter med å bruke riktig verktøy for jobben. Det kan være fristende å kutte hjørner eller spare penger, men en kjøkkenkniv ikke en skrutrekker, og en ordbok gjør en god hammer. Hvis du bruker kvalitetsverktøy, er du mer sannsynlig å gjøre det riktig første gang, og langt mindre sannsynlig å skade deg selv. Investere i en god sett av verktøy---du vil bruke dem oftere enn du kanskje tror---eller annet låne det du trenger fra en nabo.

Stigen sikkerhet

Endre en lyspære eller rengjøring gutter? Før du bruker ladder, kontroller at dens trinnene er fortsatt solid og fri for olje eller fuktighet som kan føre til at du skal skli. Når du bruker en foldout stige, kontroller at metall sprederen på bunnen av stigen er sikker. Ifølge OSHA (Occupational Health and Safety Administration) retningslinjene for sikkerhet, når posisjonering en ikke-selv-støttende stige mot en vegg, den vannrette avstanden mellom den øverste støtten og foten av stigen bør være en kvart lengden på stigen.

Elektrisitet sikkerhet

Den mest åpenbare forholdsregelen for en elektrisk reparasjon er å slå av strømmen til området der du jobber; men likevel, det bærer gjentatt, spesielt siden konsekvensene kan være dødelig. Bruk en krets tester hvis du mistenker at det kan fortsatt være restavfall gjeldende kjører gjennom kretsen. Bruk sko med gummisåler isolere deg selv fra bakken, kontroller at det er ikke stående vann overalt i arbeidsområdet, og aldri ta noe metall mens du arbeider.

Vernebriller

Jada, det er ikke den mest forlokkende se, men vernebriller er et must når det er en sjanse for øye skade. Dette kan være om du arbeider med power verktøy, kjemikalier, høytrykks vann spray eller bare en enkel hammer og spiker. Dersom du briller korrigerende, vær sikker på å kjøpe et par briller som passer rundt rammene; brillene alene er ikke nok beskyttelse, spesielt siden de kan splintres hvis truffet av noe tungt eller raskt.

Arbeid med kjemikalier

Løsemidler, avløp rengjøringsmidler, sølv polish---alle kjemikalier kommer med forholdsregler. Før du bruker noen kjemiske i hjem reparasjon prosjektet, ta tid til å lese instruksjonene og advarende etiketten på emballasjen. Aldri blande to som inneholder kjemiske forbindelser sammen med mindre du eksplisitt sendt å gjøre så; Hvis de reagerer dårlig med hverandre, kan de bli etsende eller produsere farlige gasser. Alltid bruke kjemiske forbindelser i et godt ventilert område, og ha en puste maske og hansker Hvis etiketten anbefaler den.