Foretrukket Bluebird House farger

March 2

Foretrukket Bluebird House farger

Bluebirds er en av de mer populære fuglene for fugletitting. Mens mange vet hvordan bygge bird hus til bluebirds, forstår ikke mange foretrukne fargene som skal brukes for bluebird hus. Fugler, i motsetning til mennesker, krever ikke en rekke farger for å gjøre en hjem for seg selv.

Naturlig tre

Naturlig tre farge er ønsket farge fordi bluebirds oppsøke trær og busker som perches å jakte insekter og makk. Fuglekasser bør fortsatt være en naturlig tre farge å imitere fargen på trær.

Jordfarger

Bluebirds foretrekker jordfarger, som av gress og skitt. Derfor er nyanser av brunt og grønt gode valg. Lyse farger tiltrekker andre fugler og rovdyr, som er skadelig for bluebirds.

Blandet farger

Farger som passer med den lokale naturen er gode valg for bird hus. Blandet farger å skjule reiret å reiret samme farge som objekter rundt. Male fugl huset i samme farge som gjerdet bak det å blande det inn landskapet og bidra til å skjule den.

Mørke farger

Mørke farger er ikke ideelt for bird hus fordi mørket tiltrekker varme. Varmen bygger opp temperaturen i reiret, gjør det ubehagelig for fuglene.