Foretrekker Snapdragons sur jord?

February 16

Foretrekker Snapdragons sur jord?

Høy, fargerike blomster Piggene av snapdragons (Antirrhinum majus) har lenge vært en favoritt for gartnere med syrebasert jord. Med flere hundre snapdragon varianter å velge inkludert kort dverg planter til 3-fots høye blomst spenningstopper, hjelper forstå jordtype din snapdragons trives. Knip bunnen av en snapdragon blomst og se dragens munnen åpen og lukke.

Om sur jord

Surhetsgrad eller alkalitet av jord er vurdert på en 0,0-14.0 omfanget av pH-verdier. Testing pH måler de potensielle hydrogen ionene i jord-vann. Jo lavere pH verdien tall, de mer Sure jordsmonnet. Jo høyere tallene pH alkalisk jord. Alle pH-målinger nær 7.0 verdien regnes til nøytral. Å vite din jord pH er viktig fordi noen planter vokse bedre i surt jordsmonn, mens andre foretrekker alkaliske eller nøytral jord å trives. Jord testing kits er tilgjengelig på lokale hage sentre eller gjennom områdets forlengelsen.

Lav pH og Snapdragons

Snapdragons trives i jord med en svak syre pH 6.0 til 6.5, men tåler pH-verdier så lave som 5.5. Når økende snapdragons, skal jorden rike og loamy å renne godt. Surere jord hjelper også næringsstoffer i jorden, som nitrogen, fosfor og kalium, være mer vannløselige og enklere for røttene å ta opp. Men blir disse viktige næringsstoffer mer vann-uløselig på pH-verdier mindre enn 5.5 med planterøttene kan ikke trekke ut næringsstoffer.

Høy pH og Snapdragons

Når jord pH-nivået er høyere enn 7.2, er det alkalisk. Jo høyere alkaliske nivået, næringsstoffer som fosfor, jern og mangan blir vann-uoppløselig. Effekten av en høy-alkalisk jord på snapdragon planter er dårlig root utvikling, forkrøplet misformet vekst og utvikling dårlig blomst.

Rettsmidler

Test din jord for å finne eksisterende pH-verdi før du legger noen endringer. Jordtester er tilgjengelig på lokale hagesenter eller lokale samarbeidsvillig forlengelse tjenester. Juster hage jord pH før planting snapdragons ved å legge riktig kosttilskudd. Bakken kalkstein lagt til sur jord, 1 pund for en kvadrat yard, hever pH-verdi. For å senke pH verdien av alkalisk jord og legge syre, jobbe kompost i Haven jord. Furu nåler er spesielt nyttig for dette formålet fordi nålene er svært sure. Svovel kan også brukes til å senke pH, men det tar omtrent et år. Spre et lag med svovel eller kalkstein og deretter bruke en spade til å arbeide i tillegg til jord til en dybde på 10 til 12 inches.