Foreslått trær til Plant nær et hus

August 29

Mange av trærne egnet for planting nær stiftelser ofte er små, med mange større enn busker eller vanligvis tilgjengelig som busker også. Blant disse foundation trær er arter som Nord-Amerika og mange som kommer fra andre kontinenter, spesielt Asia og Europa. Disse foundation trær kan vokse i den komprimerte jorden nær bygninger, med mange har attraktive funksjoner som vil trekke oppmerksomheten til dem.

Japansk Maple

I vill omgivelser i Korea, Japan og Kina blir japansk maple treet (Acer palmatum) 25 fot. Som en stiftelse treet, kan det være enda mindre, med mange kultivarer av dette anlegget tilgjengelig som bo en håndterlig størrelse. Japansk maples har bladene med så mange som ni tynn fliker, med løvverk mediet grønn i arten men andre farger, inkludert rød, i hybrider. Japansk maple er kaldt hardføre så langt nord som US Department of Agriculture anlegget hardførhet sone 5 i noen av de mer robust kultivarene. Japansk maple er tolerante av skyggen.

Østlige rødt sedertre

Native til de østlige statene og med et område som strekker seg inn i Great Plains, østlige rødt sedertre (Juniperus virginiana) gjør en egnet foundation treet. Dette evergreen kan vokse til 50 fot, men det fortsatt smale, sjelden bredere enn 15 fot. Østlige rødt sedertre funksjoner eviggrønne bladverket, men Nålene blir litt bronse i de kaldere månedene i vinter. Østlige rødt sedertre vil vokse i full sol og treet tåler de fleste grunnforhold. Sorter som bo i området 20 til 25-fots inkluderer typer som Emerald Sentinel, Glauca og Burkii.

Østlige tuja

De mindre kultivarene av østlige tuja (bartrær occidentalis) gjøre solid fundament trær. Arten kan vokse til 50 fot, men valgte hybrider inkludert Lutea og Nigra vokse å halvere størrelsen. Østlige tuja er eviggrønne, besitter flat scalelike løvverk. Treet elsker dyp, loamy flekker og godt i full sol. Østlige tuja gjør lider skade fra lesing av hjort, som kan være plagsom i sitt naturlige utbredelsesområde--den nordøstlige delen av USA og Sørøst Canada.

Mugo furu

Finne mugo furu (Pinus mugo) kan være vanskelig, men når du finner en i en barnehage, kan du bruke det som et fundament tre. Andre bruksområder for denne pine, innfødt til sentrale deler av Europa, inkluderer plantings i steinhager, ifølge Missouri botaniske hagen. Mugo furu vokser til 20 fot, men kan spre seg til 30 fot, gjør det fornuftig å holde den et stykke unna grunnlaget slik at den har utvidelsesmuligheter. Mugo furu foretrekker fuktig loams dynket i solen, kan håndtere urbane områder, og har grønne nåler. Dette grunnlaget treet er egnet for soner 2 til 7 men gjør best der somre fortsatt kjølig.