Fordeler & ulemper av tre

September 15

Fordeler & ulemper av tre

Tre fargestoffer kan kjøpes i dype, levende farger, forbedre naturlig tre produktet. Bruke tre små innendørs møbler stykket kan utheve tre teksturen, understreker utseendet som drev ditt ønske om å ha den i ditt hjem. Men bruker tre fargestoffer ikke er uten ulemper. Og top coat du sette over tre fargestoff kan påvirke sluttprodukt utseende, også.

Fordeler

Dye har mindre partikler sammenlignet med tre flekker. Mindre farge partikler kan trenge tre dypere. Fargen som er i stand til å trenge gjennom tre mer dypt høydepunkter treets naturlige toner bedre enn anvendt farge som sitter på overflaten av tre, som er hva tre flekker gjøre. Fargestoff slår flekker til farging tre jevnere også. Og fargestoff tørker klarere, presentere et mer nøyaktig bilde av den naturlige karakteren av tre å være farget.

Ulemper

Uerfarne brukere av tre fargestoffer kan opprette tre flater som ser stripete og ujevn, på grunn av deres manglende erfaring med bruk av slikt produkt. Dette problemer med å bruke tre jevnt gjelder ikke bare for nye brukere, som tre er vanskeligere å bruke enn en tre flekken. Tre kan falme over tid hvis varen er utsatt for direkte sollys på daglig basis. Disse ulempene gjør det en prosess beste brukes på mindre tre prosjekter som vil være i skyggelagte områder i hjemmet.

Betraktninger

Tre kan kjøpes allerede mikset av produsenten, som krever ingen prep arbeidet på slutten før programmet. Det er også tilgjengelig i en pulverform, nødvendiggjør blande det med én av tre typer av flytende: vann, olje eller alkohol. Ferdigblandet fargestoffer eliminere potensielle rom for feil i miksing prosessen, som er en avgjort fordel. Ulempen med blande det selv er at du ikke vil oppnå ønsket utseende du hvis du blander feil.

Signficance

Etter tre News Online pleier vannbasert fargestoffer å være lightfast, mens oljebasert tre fargestoffer har mer av en tendens til å visne den raskeste. Bare velge oljebasert fargestoffer hvis tre gulv eller møbler stykket ikke får mye slitasje eller rive og tar en del av boligen som er mer nedtonet, direkte sollys. Ikke glem å vurdere hvordan bruk av et toppstrøk på din tre fargestoff vil påvirke potensielle tre farge senere.