Fordeler & ulemper av fransk dør kjøleskap

March 28

Fransk dør kjøleskap er en ny design innovasjon som setter fryseboksen på bunnen og side-ved-side dører på toppen. Fryseren enten har en svingende dør eller er en uttrekkbar skuff. Fransk dør kjøleskap er produsert i mindre mengder enn de mer tradisjonelle designene, slik at de kan være vanskeligere å finne, selv om forbrukernes etterspørsel etter stilen kjører større produksjon.

Spare

I motsetning til modeller som har en fryser på venstre side og kjøleskap til høyre, har fransk dør kjøleskap doble dører som svinger ut, tilgang til en full bredde nedkjølt området. Dette oppretter muligheten til å lagre større elementer, for eksempel vannmeloner, ark kaker eller pizza, lettere.

Plass på kjøkkenet

Siden dobbel dørene til kjøleskapet er smalere enn enkelt døren, er plassen tatt av sving på døren mindre bred, bruke plass mer effektivt, særlig hvis kjøleskapet er i et stramt spot på kjøkkenet.

Tilgang

Som nedre del av det franske døren kjøleskapet er tatt opp av mindre brukte fryseren, du ikke må crouch og bøye for å nå bunnen av kjøleskapet.

Dobbel dør

Dobbel døren til kjøleskapet på toppen kan være mer besværlig å støtte åpen når stuing mat og dagligvarer, selv om noen modeller har dører som bli satt når trukket helt åpen.

Pris

Fransk dør kjøleskap er trolig koste mer enn vanlig design med lignende funksjoner og plass.

Tilgjengelighet

På grunn av høy etterspørsel, kan fransk dør kjøleskap være vanskeligere å finne, spesielt hvis du søker spesifikke farger eller alternativer.