Fordeler og ulemper med Vinyl foret Inground bassenger & sement bakken bassenger

September 10

Hvis du bygger en inground basseng, er du snart å ha et sted på din eiendom hvor du kan slappe av og nyte en dukkert i vannet eller bare slappe av i solen ved din nye oase. En inground basseng er kan legge til verdien av din bolig og mer estetisk tiltalende enn aboveground modeller. Veggene og gulvet i bassenget kan være laget av sement eller vinyl, begge har sine egne fordeler og ulemper.

Vinyl proffene

Vinyl svømmebasseng liners installert i en inground basseng er effektive og kan kjøpes i en rekke design. Vinyl duken er rask og enkel å installere i forhold til et konkret basseng. Installere en av disse bassengene fra start til slutt ofte tar mindre enn en måned, mens andre inground basseng krever mye lenger. Vinyl liners er et fleksibelt materiale, og de er ikke utsatt for skade fra ekstreme temperaturer. Winterizing en vinyl inground basseng krever bare drenering og dekker. Det er liten risiko for skade fra frysing. Vinyl-lined svømmebasseng er også billigere i gjennomsnitt enn glassfiber eller sement bassenger, gjør det et spesielt attraktivt alternativ til folk på et stramt budsjett.

Vinyl ulemper

Alle nyheter på vinyl liners er ikke bra. Vinyl-lined bassenger holder ikke seg til testen av tid samt sement. Du kan forvente å erstatte bassenget duken hver 10 år. Du bør også være forberedt på å gjøre reparasjoner fra tid til annen. Lekkasjer fra tårer eller punkteringer kan føre til en massiv sløsing med vann. Du må være oppmerksom på endringer i vannstanden som kan indikere en lekkasje, slik du kan reparere det raskt. Lekkasjer tilsyn kan bli større, og kan medføre jorderosjon ved bassenget samt.

Sement proffene

Sement eller gunite, bassengene er et populært inground alternativ som gir permanent ekstra verdi for en egenskap. I motsetning til andre typer bassenger, betong vil vare i generasjoner uten erstatning hvis godt vedlikeholdt. Dette bassenget er sannsynlig å ha den største effekten på ditt hjem oppfattet verdi. Utformingen av et konkret basseng er begrenset bare av evnene til installasjon mannskapet. Du kan installere et konkret basseng i enhver størrelse eller formen du ønsker. Skade er også usannsynlig, som riktig installert betong ikke lekker og sannsynligvis ikke vil starte lekker som følge av normal bruk.

Sement ulemper

Sement bassenger kan har noen ulemper også. Overflaten av bassenget føler ofte grov. Betong kan flekken og være vanskelig å rengjøre, og overflaten selv er porøs, betyr at alger og bakterier kan finne mange steder å gjemme og multiplisere. Porøs naturen kan også tillate vann i sprekker, som kan forårsake skade under kulde. Betong bassenger vanligvis krever flere kjemikalier og er vanskeligere å reparere, selv om reparasjoner er sjelden med riktig vedlikehold og omsorg.