Fordeler og ulemper med propan ovner

June 19

Enten det er de stigende kostnadene til naturgass eller miljøvennlige destruktive kraften av tradisjonelle tre ovner eller ustabil avhengighet elektriske enheter som har huseiere som ønsker å bytte drivstoff kilder, er det en rekke fordeler og ulemper når det gjelder propan ovner.

Typer

For å få en bedre forståelse av fordeler og ulemper knyttet til propan ovner, er det viktig å kjenne forskjellige. Propan ovner kommer i tre stilarter, sentralvarme, vegg og kombinasjon varmeovner. Veggen enheter er små og tradisjonelt brukt i mobile hjem og andre små hus hvor mellomrom bevaring er nøkkelen eller for enkel bruk programmer, for eksempel å gi varme for en liten garasje kanskje. Sentrale enheter er ekstremt effektive, ofte kommer med en fjernkontroll som strøm enheten fra hvor som helst i huset. Kombinasjon varmeovner er relativt ny på markedet og er utformet for ikke bare oppvarming hjemme, men også gi propan drivstoff til andre apparater, som vann varmeovner og utegrill. Dessuten bruke kombinasjon varmeovner overskuddsvarme fra vann og sykluser det hele huset, hjelpe eliminere eventuelle energi avfall og er vanligvis på størrelse med standard vann varmeovner.

Energieffektivitet

En positiv side propan ovner er at de er mer energieffektive. Propan ovner har vanligvis en klassifisering av 90 prosent effektivitet eller høyere, mens andre furnace typer kjøre ca 78 til 82 perfekt effektivitet. For en bedre forståelse, kan du vurdere 100 prosent effektivitet som ovnen din kjøre. Mens ovnen er oppvarming og nedkjøling, kan typisk ovner omtrent 20 prosent av varme flukten gjennom eksos. Med propan ovner, er de fleste bygget med flappers lik som peis som vil stenge når termostaten har nådd sin forhåndsbestemte temperatur, derfor bevaring varmen og sende den i hele huset. Avhengig av produsenten, propan ovner avfall bare 10 prosent av varme, og når det avfallet er oversatt til dollar vinteren, hver prosentpoeng lagret er en annen dollar lagret.

Kostnader

Det er flere fordeler og ulemper knyttet til kostnadene for å erstatte gamle propan ovner. Dette er også hvor huseiere trenger å ansette en entreprenør. Entreprenøren kan hjelpe bestemme hvilken propan ovn er nødvendig, samt å inspisere hjemmet indre rør for å sikre at rørene er propan kompatibel og har ingen lekkasjer eller andre sikkerhet brudd. I tillegg trenger propanflasker ikke lenger å bli plassert ved siden av hjemmet, som kan redusere hjemmet verdi. Tanker kan nå bli gravlagt under jorden for estetisk og sikkerhet. Prisene for propan ovner og propan drivstoff varierer fra sted til sted. Mens den innledende kostnader og satt opp kan være høy, kan årlig besparelser i energisparing, så vel som potensielle skattefradrag få bytte mer fornuftig. Propan ovner også generelt har lavere vedlikeholdskostnader og har lengre levetid enn de tradisjonelle ovner.

Helse og sikkerhet

Kanskje mest innflytelsesrike diskusjonen i fordeler og ulemper propan ovner er miljømessig og personlig og sikkerhetsfarene. Propan ovner brenner renere enn fyringsolje ovner, utelater røyk samt eliminerer potensielle helserisiko for huseiere. Som med de fleste ovner, er det risiko av brannfare, som kan reduseres ved hyppig inspeksjoner av drivstoff linjene. Propan ovner, i motsetning til tre ovner, har ikke rotete aske å rydde og også spare trær og miljø.

Potensielle

Avhengig av propan ovn kjøpt, kan fordeler av å ha en propan ovn Fjern outweigh cons. propan drivstoff linjene brukes i en rekke metoder, enten oppvarming hele huset eller en liten plass, for eksempel garasjer eller lagring skur. Med den drivstoff kilden så lett tilgjengelig, kan linjene kjøre til andre steder, for eksempel utegrill eller i kombinasjon varmeovner, oppvarmede bassenger eller Spa. Som med alle drivstoff kilde, er cons selvfølgelig kjører nye linjer, regulatorer og andre systemkrav, samt ansette en entreprenør å sikre sikkerheten og levetid for de nye propan ovner.