Fordeler og ulemper med naturgass Pool varmere for Inground bassenger

May 20

Hvis du vil fortsette å bruke bassenget når været utenfor er kjølig, må du installere en pool varmeovn. Pool varmere kommer i en rekke forskjellige varianter, hver med sine egne fordeler og ulemper. For eksempel naturgass pool varmere har flere positive punkter, men det er også noen negative faktorer å vurdere.

Jevn temperatur

En av de største fordelene av en naturgass bassenget varmeapparatet er å holde bassenget på en jevn temperatur uansett hvordan været er som utenfor. At evnen til å opprettholde en jevn temperatur i all slags vær gjør gass ovner en favoritt for de som kjører spafasiliteter og helseklubber med oppvarmede bassenger. Hvis du vil bassenget å opprettholde en jevn 90 graders vanntemperatur selv om vinteren, kan en naturgass varmtvannsberederen gjøre.

Enkel å bruke

Gass ovner er generelt ganske enkelt og brukervennlig. De fleste av disse ovner har et enkelt brukergrensesnitt som lar deg sette den ønskede temperaturen og gir drivstoff for å varme opp vann til det nivået. Når temperaturen er angitt, kjører varmeren inntil vannet når det punktet, og arbeider for å opprettholde som jevn temperatur hele tiden bassenget er i bruk.

Høye innledende kostnader

Naturgass pool varmere kan ha en høy første totalkostnad, spesielt hvis du har et stort svømmebasseng for varme. Du kan forvente å bruke hvor som helst fra $1500 til flere tusen dollar på en kvalitet naturgass svømmebasseng Varmeapparat, avhengig av antall BTUs du trenger og kvadratmeterantallet for bassenget. Du kan spare penger i det lange løp ved å se etter en svømmebasseng oppvarmet med en høy energieffektivitet. Velge en pool Varmeovn som er 85-90 prosent kan spare deg penger på oppvarming kostnader, selv om den opprinnelige kjøpesummen er noe høyere.

Høye drivstoff krav

Det kan ta mye av naturgass til holde inground svømmebassenget på temperaturen du ønsker, og som oversettes til høye drift og vedlikehold kostnader å kjøre bassenget. Den varmere du vil bassenget, jo mer du kan forvente å bruke, så hvis du liker bassenget skal 85-90 grader Fahrenheit gjennom vinteren du kunne være i for en stor drivstoff måned etter måned. Kostnadene for å kjøre en naturgass oppvarming kan være spesielt høy hvis du har et stort inground basseng, men kostnadene til å kjøre med et lite basseng kan bli ganske betydelig.