Fordeler og ulemper av oppkjørselen Sealer

December 19

Fordeler og ulemper av oppkjørselen Sealer

Om oppkjørselen er brolagt med asfalt, betong, pavers eller annet materiale, tetting overflaten er en av de mest effektive måtene å forbedre utseendet og øke sin styrke. Mens de fleste tetningsmidler er så enkel å bruke som maling, er det flere fordeler og ulemper å vurdere før du bruker kjemiske på oppkjørselen. Tetting en overflate er valgfritt, men ikke gjør det etterlater fortauet mer utsatt for Vær skade, falming og fett flekker.

Forbedret utseende

Tetningsmasse kan forbedre overflaten i minst tre ulike måter. De blokkere UV stråler og hindre fargen falmer. Tetningsmasse også fylle porøse overflater, noe som gjør dem lettere å rengjøre fett og olje flekker at innkjørsler er ofte utsatt for. Fargede tetningsmasse forbedre en vanlig grå skive med farge betongen, og de fleste varianter legge en glanset eller matt finish.

Skjerming mot været

Vann, snø og tøffe værforhold kan skape kaos på en utette oppkjørselen. Hvis vannet siver gjennom en innkjørsel, kan den samle i pytter like under overflaten, som kan føre til sprekker og frost heaves. Tetningsmasse fyll porøse overflater og frastøte vann, som bevarer også sand leddene i murstein eller utleggermaskin innkjørsler.

Vedlikehold

Mens tetting reduserer vedlikehold, den avtar og krever reapplication. Akryl lakk er brukt mye på utvendig fortau som de tillater fuktighet og luft å flykte gjennom overflaten. Mens de er ikke-gulfarging, er akryl tetningsmasse også myke så de må brukes hver to til tre år. Epoxy belegg ikke slitasje som fort, men deres ikke-permeable natur feller fuktighet mellom overflaten og tetningsmiddel, forårsaker bobler. Vente tre uker før sealer, for å unngå overtrykk saltutslag - hvitt stoff laget av løselige salter som kan stige til overflaten når betongen er helles.

Sikkerhet

Det er flere sikkerhetsfaktorer å vurdere før forsegle en innkjørsel. Gir noen tetningsmasse en vanntett glanset finish også gjør overflaten mer glatt, som er spesielt farlig hvis du arbeider allerede med regn og is. Noen løsemiddelbaserte Forseglinger, som akryl og uretan, utgjør en helse og brannfare. Vann-baserte alternativer er tryggere, men ikke så langvarige.