Fordeler og ulemper av flom forsvar

October 3

Flom kan resultere i betydelige skader økonomi, miljø, infrastruktur og eiendom. Flom kan være forårsaket av små vassdrag, direkte overflaten avrenning, hav, elver og under bakken dreneringssystemer. Det er mange forskjellige typer flom forsvar som er utviklet gjennom årene for å beskytte mot flom. Administrerende flom og utvikling og implementering av flom forsvar har både fordeler og ulemper.

Kostnader

Mens flom forsvar kan være effektive på å beskytte eiendommen og ressurser, kan de også være svært dyrt å installere og vedlikeholde. For eksempel, koster en 3-fots del av havet veggen ca $10.000. Hvis denne havet veggen kan hindre millioner av dollar i skade hvert år, kan så den potensielle skaden oppveie kostnadene. Men hvis området ikke er utsatt for flom skade, kan kostnaden ikke rettferdiggjøres.

Beskyttelse

Mange typer flom forsvar, som sjøen vegger, offshore bar og rock revetments, gir betydelig beskyttelse til en kystlinje. Spesielt kan avlede bølger, absorbere bølgekraft, beskytte foten av klippene og stoppe stranden erosjon. Disse flom forsvar beskytte hjem i flom soner og redusere frekvensen av erosjon, hindre foundation og strukturell skade i det lange løp. De også spare penger i forhold til veien infrastruktur.

Naturlige habitater

Mens flom forsvar beskytter hjem, veier og byer, gi de også beskyttelse til naturlige habitater. Mange kystlinjen er verneområder flom forsvar hjelpe bevare disse områdene. Flere typer flom forsvar, hovedsaklig de som er klassifisert som naturlige systemer, fremme biologisk mangfold. Våtmarker som funksjonen flom slettene støtte en rekke fugler dammer støtte newts, igler og vadefugler.

Økonomiske fordeler

Mens flom forsvar kan være dyrt å bygge og vedlikeholde, finnes det flere økonomiske fordeler å være hadde. Ved å etablere flomslettene og våtmark systemer viderekoble flomvannet, utvikle nye økonomiske muligheter. Disse våtmarkene kan støtte turisme og ferskvann fiske. Våtmarker også spille en viktig rolle i vannressurser som disse områdene lagre og filtrere vann forurensning. Når flomslettene ikke full av vann, de kan vokse gress og brukes som beiteområder.