Fordeler og ulemper av en sur g. vann basert betong flekken

August 14

Fordeler og ulemper av en sur g. vann basert betong flekken

Betong gulv og innkjørsler trenger ikke å være kjedelig, kjedelig grå plater. Det er ulike betong sluttbehandlingsalternativer tilgjengelig, men konkrete flekker er en teknikk som gir farge, gir kjedelig plate en ansiktsløftning. Prosessen er en permanent endring, men resultatene produserer et attraktivt dekorative utseende. Betong flekker er tilgjengelige i syre eller vannbasert varianter, hver med sine egne fordeler og ulemper, avhengig av dine innstillinger.

Betong flekker

Betong flekker er en prosess som forvandler en kjedelig grå betongplate i en dekorativ overflate. Som om det kan brukes på nesten alle betong overflater, inkludert gulv, pool dekk, innkjørsler, terrasser og gangstier. Flekk produserer en permanent farge som trenger betongen og er motstandsdyktig mot fuktighet, mugg, UV-skader og dekkskade. Når anvendt, fargen ikke skrelle, chip eller sprekk. Regelmessig vedlikehold vil holde Betongoverflate attraktive i mange år.

Acid flekker

Acid flekker er en blanding av vann, saltsyre og metallisk salter. Blandingen trenger overflaten av betongen og åpner porene, slik at salter reagere med kjemikalier i betongen produsere farge. Acid flekken produserer gjennomskinnelig jorden-tonet farger med fargevariasjoner, ligner naturlig stein, marmor eller tre. Flekken blir en permanent del av betong som ikke visne, skrelle eller sprekk. Acid flekker kan brukes på indre eller ytre overflater. Siden flekken er gjennomsiktig, er den betongplaten flate teksturer og varianter synlig, gjør hver overflate unikt. Acid flekker produsere et begrenset utvalg av farger i jordtoner brown, tan, terrakotta og lys blå-grønn. Overflaten skal vaskes med en løsning å nøytralisere kjemikalier og fjerne syre rester etter betongen.

Vannbasert flekker

Vannbasert flekker eller fargestoffer, er ikke-reaktive løsninger som innskudd pigment i åpne porene i betongen, produsere ugjennomsiktig farger som er mer intens enn syre flekker. Nesten alle farger er oppnåelig med vannbasert flekker, fra lyse pasteller til livlige toner. Fordi fargen er ikke avhengig reaksjon med betong, er sluttresultatet mer jevn og forutsigbar. Anvendelse av vannbasert flekker er mer brukervennlig enn syre flekker. Etter vannbasert flekker, overflaten trenger ikke å bli nøytralisert og det er lite rydde opp nødvendig. Flekken har en lav VOC (flyktige organiske forbindelser) teller, og det vil ikke skade plenen som acid flekker. Fordi flekken trenger overflaten raskt med permanent farge, men etterlater lite rom for feil.

Vedlikehold

Selv om farget betongen er motstandsdyktig mot forvitring skader fra daglig bruk, fargen trenger bare toppen overflaten av betongen. Utendørs underlag skal tettes med en klar sealer for beskyttelse. Innendørs etasjer bør være belagt med gulv voks. Lakk og voks gir beskyttelse og glans, samt forbedre fargen. Innendørs gulv krever bare vanlig støvtørking og fuktig mopping. Utendørs underlag bør feide regelmessig og skylles med en hageslange. Lakk eller voks bør brukes hvert år eller to som skinne begynner å sløve.