Fordeler av å bo i en Tipi

November 26

Fordeler av å bo i en Tipi

Tipier ble designet århundrer siden, og de er fremdeles i bruk i dag utnytte hva synes å være en primitiv teknologi. Med noen solide grener og en skinn eller lerretet dekket, kan du ha ly som varer i årevis. Det er mange fordeler å tipier forbli uovertruffen av moderne bolig.

Størrelse

Tipi's design tar full nytte av området, og brukere er ofte sjokkert over mengden av innvendig plass fra disse tilsynelatende små strukturer. Dette skyldes i stor grad kjegle figuren, som gir tipien en kompakt utseende med et maksimumsbeløp på plass på base avsmalnende til en smal åpning. Tipier kan kjøpes i størrelser fra 14 til 26 fot i diameter.

Alle værforhold

Avhengig av hvordan du justerer tipiens topp klaff, kan det være en behagelig miljø for både vinter og sommer levende. Under kalde månedene, branner gjøres midt på gulvet av tipien, oppvarming strukturen og luft fanget i. I de varmere månedene kan luftstrømmen opprettes ved å åpne øverste flaps av teltet for å tillate en jevn vind med dekselet gir beskyttelse for tøffe sollys. Alt dette kjøres uten bruk av aircondition enhetene eller ovner, som eliminerer tilhørende kostnader.

Bærbarhet

Kanskje er den viktigste fordelen til å leve i en tipi dens portabilitet. Selv om det kan ta en nybegynner en full kveld for å ta ned og sette opp en tipi, kan eksperter utføre oppgaven i bare noen få timer. Dette tillater dem å enkelt flytte fra ett område til et annet. Camperne kan nyte bringe en tipi med dem i stedet for telt, spesielt for lengre ekspedisjoner. Andre tipien brukere kan leve på en stor eiendom og flytte sin bolig fra uke til uke.