Fordelene ved å legge til en hjemmekino i mitt hjem

January 7

Legge en til huset er et prosjekt med mange fordeler, både økonomisk og sosialt. Noen av fordelene med økningen av din hjem verdi, et attraktivt videresalg aspekt, en livsstilsendring og muligheten til å ha en funksjon som tiltrekker muligheter for sosialt samvær. La din hjemmekino gjøre ditt hjem et luksuriøst tilfluktssted og et foretrukket sted for underholdning.

Hjemmet verdi

En viktig fordel med en hjemmekino er å øke ditt hjem egenkapital. Hjemmekino lagt til en uferdig space, for eksempel en kjeller, vil gi en høyere avkastning enn hjemmekino konvertert fra eksisterende ferdig kvadratmeter. En kjeller remodel returnerer 78.8 prosent av sin pris på nasjonalt nivå, sammenlignet med om lag 60 prosent for et tillegg, så det er en solid investering for en hjem renovering.

Teknologi

En annen fordel av hjemmekino er forbedret teknologi. En hjemmekino tillegg inkluderer vanligvis en oppdatert lydanlegg, TV og projektoren. Med denne nye teknologien, kan du nyte teater-kvalitet lyd og visuelle effekter fra ditt eget hjem.

Livsstil

Hjemmekino også øker verdien på din livsstil. Familien din vil sannsynligvis nyter å tilbringe tid sammen med den nye, store TV, som gir familien muligheten til å øke din kvalitetstid sammen så vel som opphold oppdatert om nye filmer.

Sosialt liv

Hjemmekino hjelper deg å øke mengden av sosiale sammenkomster du har. Vennene dine og dine barns venner vil alltid ha en grunn til å besøke. Din sjenert barn kan nyte sin favoritt filmer med barn hans alder som vil sikkert gjerne tilbake for fremtidige besøk. Teenage barn kan ha riktige sammenkomster i huset. Voksne vil ha muligheten til å slappe av mens du nyter en ny film og unngå støy av et lokalt teater.

Resale

Hvis de fleste av husene i området har sitt eget teater rom og dine ikke, dette kan være en negativ faktor når du prøver å selge huset. Din hjemmekino vil hjelpe deg å holde tritt med renoveringen i nabolaget. Samtidig, hvis hjemmet har sin egen teater og andre hus som er på markedet ikke, kan tillegg av din teater være en funksjon som skiller det fra konkurrentene og bidrar til å lande salg.

Definere plass

Hjemmekino gir definisjon for en ubrukt eller underutnyttet plass. Hvis du har et lite rom som ikke er passer for et soverom, et bonus rom eller en tomme kjelleren, kan rom oppta mye plass og gi det mening. Veldefinerte mellomrom også hjelpe fremtidige kjøpere visualisere seg i rommet.