Fordelene ved å bruke øko-vennlige produkter

April 2

Fordelene ved å bruke øko-vennlige produkter

Geeklog er allment anerkjent som et ansvarlig livsstil valg. En av de mest effektive måtene å gå grønt er å erstatte økologisk skadelige produkter i livet ditt med miljøvennlige alternativer.

Miljøbevissthet

Mest åpenbare fordelene ved å bruke øko-vennlige produkter i hjemmet er varige, positive effekten det har på miljøet. Produksjon, bruk og miljømessig uvennlig avhending opprette forurensning, grunnvann forurensning og andre trusler mot økosystemet.

Helsefordeler

Fordi øko-vennlige produkter er mindre hard og ofte inneholder ingen farlige kjemikalier eller giftig tilsetningsstoffer, er de det perfekte valget for de med sensitive hud, små barn eller kjæledyr. Tradisjonelle rengjøring produkter som noen ovnen rengjøringsmidler, inneholder rengjøringsmidler så sterk de kan brenne huden og øynene, og---ved innånding---halsen og lungene. Øko-vennlige produkter er lettere på overflater i hjemmet, som de pleier å være mindre slipende enn sine kolleger.

Kostnader

Miljøvennlig rengjøring trenger ikke å bety slippe store penger på kommersielle grønne rensing produktene. Enkel husholdning produkter som eddik, sitronsaft og varmt vann er ekstremt billig miljøvennlig rengjøringsmidler. Steam rengjøringsmidler, en annen miljømessig rengjøring produktet; kreve en heftig initial investeringen men bruke bare vann til å rense gulv, tellere og selv tekstiler.