Fordelene med vann-liljer

July 25

En hage dammen synes ikke fullstendig uten delikat skjønnhet en vannlilje eller to. Disse planter har fordelene med bedre hardførhet enn andre liljer, fleksibilitet og konsekvent blomstrende.

Funksjoner

Vann-liljer, medlemmer av liljefamilien, vokser fra lyspærer med lang stengler og flat brede blader som fungerer som "plater" for stjerneformet lily blomstene. Vannliljer er hardfør for de fleste temperaturer og kan vokse i ulike dyp vann.

Voksende vannliljer

Vannlilje pærer er plantet i potter eller grunt skuffer som kan settes på bunnen av relativt grunne dammer. Lily's lange stammer tillate blomster og blader å flyte på vannflaten, slikker sol og varme.

Blomstrende tidsplan

Vannliljer blomstrer om våren og kan fortsette å rebloom hele sommeren med riktig pleie.

Teorier/spekulasjon

Vann lilje blomstrer åpner om morgenen og Lukk igjen på ettermiddagen, igjen stengt hele natten. Teoretisk sett, denne handlingen er en naturlig prosess utviklet for å dra nytte av varme og lys i løpet av dagen og spare dem om natten.

Betraktninger

Åpning og lukking tidsplaner av liljer gjør visningene vanskelig. Alle som er hjemme i løpet av dagen vil savne se sine blomster. Liljer åpent lenger de lengste, varmeste dagene av sommeren.