Fordelene med Sealcoat spray

April 30

Fordelene med Sealcoat spray

Asfalt veier og parkeringsplasser finnes i hele USA. Bruke sealcoat spray kan virke som en unødvendig utgift, men de gir mange fordeler. Du finner at fordelene sealcoat sprøytemidler langt oppveier kostnadene ved programmet og vedlikehold på veier og parkeringsplasser.

Beskytter mot skade

Den største fordelen med å bruke en sealcoat spray til din asfalt er at det gir beskyttelse. Sealcoat beskytter asfalt fra vann, oljeutslipp og andre kjemikalier som kan synke ned i asfalten og skade den. Den sealcoat Sprayen vil også beskytte asfalt fra skader forårsaket av UV-stråler fra solen. Når asfalten er kan venstre ubeskyttet det spenne og sprekk fordi det er mer sprø enn den burde være.

Ser nye

Nylagt asfalt forbedrer utseendet av oppkjørselen eller parkeringsplass. Mange bedrifter og huseiere som har nylig lagt asfalt i oppkjørselen. Asfalt som er beskyttet med en sealcoat programmet fortsetter å se nye. Asfalt vises nytt som sealcoat spray brukes regelmessig. Dette er viktig fordi bruke vanlig forsegling belegg koster mindre enn redoing asfaltdekke. Sealcoat spray kan også gjøre lei ser asfalt vises nylig permitterte.

Reduserer vedlikeholdskostnader

Opprettholde asfalt kan være dyrt over tid. Asfalt som ikke har vært ordentlig lukket trenger konstant vedlikehold fordi det ikke er beskyttet. Sprekker er fylt med tjære og store hull må fylles med mer asfalt. Ved å bruke sealcoat vil det være redusert forekomst av skader på asfalt, kutte vedlikeholdskostnader. En lavere vedlikeholdskostnader etterlater deg mer penger å bruke på andre ting, som landskapsforming og fortauskant appell.

Sikkerhet for trafikk

Asfalt er en stor del av våre veier. Over tid, blir grov laget på asfalt som gir trekkraft til biler slitt. Veien blir glatt når dette skjer. I stedet for å kunne stoppe raskt, kan drivere møte farlige veiforhold. Disse forholdene er forsterket med fuktighet og dårlig vær. Bruke en sealcoat hver to eller tre år å beskytte drivere fra dårlige veiforhold.