Fordelene med plast beholdere

September 28

Fordelene med plast beholdere

Bare 50 år siden, var husholdning plast en nyhet. I dag, gjør ubiquity av plast det vanskelig å begripe hvordan folk klarte deg uten. Fra datamaskiner og medisinsk utstyr til baby flasker og tannbørster, har plast blitt utviklet for å møte kravene nesten alle mulige behov. "Ingeniør" er nøkkelen. Menneskeskapt kvaliteten på plast tillater forskere å ta fordelene med andre materialer og kombinere dem alle i en utrolig nyttig nytt materiale.

Økonomien

Ingen andre materiale gir deg så mye bruk for så lite pris. Glass og keramikk beholdere er tunge og kostbare; mens aluminium er lett og billig, er det også svært spinkel. En boks med fem navn merkevare høykvalitets 25-unse gjenbrukbare plast beholdere selger for $1.39 per enhet. Sammenligning, et sett med fire 2,5-kubikk tomme glass baby mat containere kostnader $6.62 per unit...not nevne er tyngre og det er ikke sannsynlig å vare lenger enn plast.

Holdbarhet

Glass og keramikk beholdere knuse eller chip hvis droppet, ødelegge dem fysisk eller estetisk og forlater farlig avfall på gulvet å rense. Mellom vekt og skjørhet, kan ikke de gis til barn. Aluminium containere lett får bøyd ut av form og kan aldri få tilbake sin opprinnelige form. Plastbeholdere har ikke disse problemene. Hvis en plastbeholder er droppet, det ikke blir skadet, og hvis lokket er sikret, beholderne innholdet selv vil ikke renne ut. Dette og lette vekten gjør plastbeholdere ideelt for barn.

Resirkulerbare

Plastbeholdere største ansvar kan også være blant sine største fordeler. I en søppelfylling, plast tar tusener av år å bryte ned og kan skade jord og dyreliv. Men når det er resirkulert som det burde være, kan plast hjelpe redde miljøet ved å redusere mengden av ny energi og ressursene til å produsere nye materialer hvert år. Videre, plast beholdere er så holdbar at de siste årene og er bra for hundrevis av bruksområder før den må resirkuleres.

Mikrobølgeovn

Mens aluminium containere er også lett og billig, i motsetning til plastbeholdere, kan de ikke microwaved. Dette betyr å lage mat i dem, må du vente mens det bakes i brødrister eller ovn. Plastbeholdere er mikrobølgeovn, så du koker mat raskt i dem. De kombinerer vekt og pris fordelene av aluminium med mikrobølgeovn og oppvaskmaskin kvaliteter av glass og keramikk, og tilbyr den største styrke og holdbarhet.