Fordelene med glassfiber Over betong bassenger

November 30

Fordelene med glassfiber Over betong bassenger

Legge til et svømmebasseng i hagen din landskap krever betydelig planlegging, og en av de hensyn gjøres under prosessen er om du vil installere en betong eller glassfiber pool. Både betong og glassfiber er mulig byggematerialer for i bakken bassenget, men glassfiber bassenger tilbyr flere fordeler sammenlignet med betong i papirformat. Før du signerer en kontrakt, bestemme budsjett og design behov når du velger riktig pool for ditt hjem.

Designmuligheter

Om konkrete bassenger er ofte spioneringen som det mest passelig alternativet for en i bakken pool fordi bassenget er bygget på stedet til dine spesifikasjoner, er moderne glassfiber bassenger ikke begrenset til standard rektangler eller universal dybder. Glassfiber bassenger er nå tilgjengelig i mer fleksibel, naturlige former, og de tilbyr også dybde gradering til innstillingene for svømming. Glassfiber bassenger er også produsert off-site i et klima kontrollerte fabrikk for å redusere variasjoner mellom som design. Design du velger fra et utstillingslokale eller katalogen er identisk med versjonen du vil se i bakgården, mens betong bassenger kan lide av utformingsvariasjoner basert på landskapet eller installasjonsprosessen.

Installasjon

Betong bassenger krever en omfattende installasjonsprosess som kan ta flere måneder å fullføre, avhengig av kompleksiteten av tilpasset design. Glassfiber bassenger er levert til ditt hjem i solid stykker og installert innen dager. Enkel installasjon reduserer mengden av nødvendig utstyr slik at deler av hagen din forblir tilgjengelig og upåvirket av prosessen. Enkel installasjon er også en pris redusering sammenlignet med betong bassenger.

Vedlikehold

Glassfiber bassenger er laget av solid harpiksen. Materialet er ikke berørt av klorerte svømmebasseng og står opp til gjentatte år. Betong er et porøst materiale som er sårbar for chips og sprekker etter utvidet eksponering for bassenget. Reparere betong bassenger er dyrt, og redusere sannsynligheten for reparasjoner krever resurfacing hver 10 år eller så. Rutinemessig vedlikehold av betong bassenger er også mer kostbart og omfattende enn glassfiber. For å beskytte betongen, krever betong bassenger tillegg kjemikalier og mer effektiv filtrering å forhindre algene buildup, mens glassfiber bassenger er belagt med et materiale som motstår alger og reduserer behovet for overflødige kjemikalier.

Funksjoner

Glassfiber bassenger er rutinemessig belagt med en gel som skaper en safe, sklisikker overflate, en attraktiv funksjonen til familier med små barn. Betong bassenger har røff flater som kan forårsake riper eller skade badedrakt. Glassfiber bassenger er også tilgjengelig i en rekke farge er ferdig å lage effekten med forskjellig farget vann. Om konkrete bassenger kan være utformet med egendefinerte funksjoner som trapper eller bakken, tilbyr mange glassfiber bassenger de samme funksjonene uten ekstra kostnad eller installasjonen tiden tilpasset betong design.