Fordelene med flis & Grout rengjøring

December 19

Fordelene med flis & Grout rengjøring

Fliser og grout forbedre utseendet på et gulv- eller og beskytte dem mot vannskader, men som alle husholdning flater de krever regelmessig vedlikehold. Flis og grout rengjøring er noen ganger oversett under generelle renseprosessen bare fordi disse materialene gi inntrykk av å være nesten ugjennomtrengelige. Ved rengjøring disse flater som del av din rutinemessig housekeeping diett, men sikrer du at deres ryddig utseende vil vare i mange år.

Utseende

Hvis du unnlater å rydde din fliser og fugemasse jevnlig, vil de begynner å misfarges eller vises kjedelig. Hvit grout fremheves spesielt utseendet på flekker, og fliser kan begynne å se weathered, noen ganger caked med stygge mineralforekomster. Sterke rengjøringsmidler som eddik og blekemidler bidrar til å gjenopprette den naturlige glansen å tiles samtidig grout ser sitt klareste.

Levetid

Regelmessig rengjøring forlenger levetiden til din flis og grout overflater. Fliser, spesielt keramiske fliser og ristet marmor- og fuger er porøse materialer som absorberer fuktighet og urenheter blandet med vann som sprut på dem. Hvis du tillater væske, mugg, støv eller alger på overflatene, kan de til slutt flekken eller ødelegge materialet fra innsiden og ut. Regelmessig rengjøring hindrer slags akkumulering som fører til problemene.

Mugg forebygging

Som alle porøse materialer er fliser og fuger sårbare for virkningene av mugg og mold. Fungal sporer reise i støvpartikler som flyter gjennom luften, så en fuktig, skitten flis skaper det ideelle grobunn for live mugg. Dette er spesielt sant av fliser og grout i dusjer og andre steder med hyppige eksponering for fuktighet. Regelmessig rengjøring hindrer andre fungal spores fra tar rot på overflaten av grout og fliser og mugg.

Enkelt vedlikehold

Rengjøring din fliser og grout jevnlig, sikrer du at hver rengjøring krever minimal innsats. Løpende vedlikehold betyr at vanligvis rask spray med hvit eddik og vann, etterfulgt av en tørke ned med en svamp eller klut, er nok å holde fliser ren. Derimot, hvis du tillater skitt og andre urenheter å samle over lang tid, kan det ta skrubbing din fliser og fugemasse med kratt pensel og albuen fett å gjenopprette en brøkdel av overflaten deres tidligere skinne eller opprinnelige farge.