Fordelene med en ny basseng pumpe

December 10

Nye basseng pumpesystemer kan være dyrt. På grunn av bekostning kan mange bassenget eiere velge å holde systemene sine gamle pumpen. Men er det mange fordeler med å bruke en ny pumpesystem. I tillegg krever noen stater, som California, bruk av en to-trinns eller multispeed pumpen, som er teknologi som ikke har noen eldre pumper.

Effektivitet

En av de viktigste fordelene med et nytt basseng pumpesystem er effektivitet. Nye systemer er vanligvis sterkere enn gamle systemer og de kunne operere raskere, bedre, og med mindre støy. Nye bassenget pumper også benytte nye teknologier som variabel hastighet pumpen, slik at pumpen for å operere på ulike hastigheter avhengig av aktiviteten. Muligheten til å bytte pumpe hastigheter fører til større effektivitet.

Kostnadsbesparelser

Nye bassenget pumper er bedre håndtere for filtrering av alle basseng. Fordi systemene er nyere, tilbyr de bedre ytelse, noe som fører til kostnadsbesparelser. Nye pumper kan operere kortere ganger samtidig som den gir bedre filtrering. De fleste nye pumpen modeller krever også mindre energi for operasjonen, som oversettes til høyere kostnadsbesparelser. Bytte til en ny pumpesystem kan lagre opptil 90 prosent av energikostnader brukt å operere bassenget pumpen. Det er en fantastisk kostnadsbesparelser.

Ytelse

Gamle basseng pumpesystemer bruker ikke de samme teknologiene som bruker nye systemer. Siden de er gamle, er ytelsen mye tregere og mer arbeidet enn nye systemer. Det kan ta en gamle pumpe mye lenger tid å utføre samme jobb som en ny pumpesystem. Ikke bare det, men nye pumpene er utformet for å utnytte kraften og teknologi for å produsere den høyeste ytelsen. Bassenger med nye pumper er renere bassenger, alt mens færre ressurser.

Levetid

Eldre pumpe systemer må være erstattet mye tidligere enn nye systemer. Dette er hovedsakelig på grunn av alder, men også teknologien som brukes. Nyere systemer er utformet for å håndtere filtrering bedre enn eldre systemer. Eldre pumper krever vanligvis flere reparasjoner og reparasjoner er ofte dyre. Ved kjøp av en ny basseng pumpesystem vet du at pumpe ikke vil ha problemer i mange år. Eldre pumper tilby ikke det nivået av sikkerhet.