Fordelene med dundyner Over dynetrekk

February 16

Kosekluter er ett stykke sengetepper. De dekker sengen ned til bunnen av madrassen på to sider og end med ekstra ved sengen. Kosekluter pleier å inneholde kunstige fyllstoff og kan bli hypoallergenic. Dynen er to stykke dekker seng, en indre filler av ned, ull eller syntetiske filler innkapslet i en stoff sak og sydd stengt som er faktisk dynen. Et dynetrekk er en klut, putevar-formet cover som brukes over dynen. De passer overflaten av sengen, utvide ned to sider og foten av sengen om 8-10 inches. Forstå fordelene av Trøsteren over dyne og dekker er nyttig når innkjøp beslutninger.

Rengjøring

Overflaten oppbyggingen av kosekluter kan være noe som passer enhver dekor stil, men vanligvis de er vaskbare. Ferdige dynetrekk er vanligvis laget av et vaskbare stoff, men kan kreve presserende etter hver rengjøring. Skreddersydd dynetrekk kan kreve rensing.

Shams

Kosekluter faller over sidene og enden av sengen like mye og er lenge nok på hodet av sengen dekke puter. Det er ikke nødvendig å kjøpe sovende puter og ekstra puter for dekorative shams som er typisk med bruk av dyner og dekker. Tid lagres ikke har dekorative puter å fjerne og lagre natten og erstatte hver morgen. Sovende puter er utsatt med bruk av dyne og dekker, rynker og alle.

Bed-skjørt

En talsmannen kan ha en tilknyttet bed-skjørt og ekstra store kosekluter kan ikke kreve seng-skjørt, mens dyner og dekker kreve seng-skjørt å skjule spiralfjærer og ben.

Matchende sengetøy

Kosekluter dekker madrassen og puter så sengetøy ikke vises i løpet av dagen som det er med en dyne og dekker. Den daglige virkeligheten sengetøy er ikke et problem med dundyner.

Quilting

En talsmannen er vattert. Ytre lag av stoff og indre lag med sparkel sammenføyes med søm linjer som ofte følger et mønster av stoffet. Denne quilting oppretter design og tekstur på Trøsteren, samt forhindrer lagene fra skiftende og skille. Dynetrekk er flatt, med ingen dimensjonale søm.

Stil

Kosekluter er en tradisjonell stil sengen dekker og er godt egnet til en periode eller klassisk innredning, men avhengig av stoff og quilting mønster, kan passer interiør samt. Dyner og dekker pleier i moderne og tidsriktig design planer i stedet for klassisk dekor.