Fordelene med desinfeksjonsmidler

February 26

Fordelene med desinfeksjonsmidler

Desinfeksjonsmidler er husholdningsprodukter drepe mikroorganismer og forhindre fra å kontakte infeksjoner. I tillegg til husholdningsbruk brukes desinfeksjonsmidler også i klinikker, sykehus, skoler, treningssentre og bekymre hjem for eldre.

Programmet

Visse desinfeksjonsmidler må blandes med vann før program som du kan øke eller redusere konsentrasjonen av blandingen, avhengig av hvor skittent og infiserte du tror området kan være. Imidlertid bør desinfeksjonsmidler brukes med forholdsregler konsentrert stammer kan skape farlige gasser og fungere som irritanter for huden.

Ingredienser

Flere ulike forbindelser, som alkohol, blekemiddel og jod, kan brukes å desinfisere overflater. På grunn av styrken av disse stoffene, bør desinfeksjonsmidler brukes forsiktig. Er giftig for både mennesker og dyr, kan desinfeksjonsmidler være ineffektiv hvis ikke brukes i henhold til instruksjonene. Les alltid etiketten før bruk retninger variere.

Brukervennlighet

Desinfeksjonsmidler er ganske lett å bruke (enten direkte fra flasken eller fortynnet med vann) og er generelt trygt Hvis retningslinjene på flasken følges strengt. De kan også brukes på en rekke husholdning overflater, for eksempel gulv, counter overflater, kjøkken eller bad fliser og treflater, uten å forårsake strukturell skade. Desinfeksjonsmidler er også tilgjengelig i høyere konsentrasjoner for tøffere rengjøring jobber. Men er disse vanligvis bare tilgjengelig for medisinske fasiliteter. Desinfeksjonsmidler er også billige, og er lett tilgjengelig fra supermarkeder og jernvareforretninger.

Sår

Alkohol ikke bare har desinfiserende kvaliteter som et rengjøringsmiddel, men kan også brukes til å sterilisere sår og beskytte dem mot potensielle infeksjon. Alkohol, for eksempel ethyl eller isopropyl alkohol, er vanligvis fortynnet med vann og brukes med bomull baller å rengjøre og desinfiserende overfladisk huden sår.

Redusere infeksjon

Desinfeksjonsmidler redusere tilstedeværelsen av mikroorganismer, som i sin tur hemmer risikoen for folk å kontakte infeksjoner. Desinfeksjonsmidler som brukes i medisinske fasiliteter er vanligvis mer konsentrert enn supermarked produkter på grunn av den økte microorganic aktivitet i disse områdene. Men desinfeksjonsmidler kan ikke helt sterilisere en gitt overflate, men kan bare redusere antall mikroorganismer.