Fordelen med å plante blomster & hager

April 6

Fordelen med å plante blomster & hager

Høste fordelene av hagen din for de er mange. Hager, enten det er en grønnsak eller en blomsterhage, tilby mange fordeler fra utdanning, helse, til økonomiske. Hagearbeid har vist seg for å øke en følelse av stolthet, tillit, selvfølelse og personlig tilfredsstillelse. Hager brukes i personlig yards, skoler, sykehus og lokalsamfunn, med hver innstilling høster ulike belønninger.

Skolen hager

Hagearbeid gir studentene lære om målinger fordi planter må spredte så og sådd så dyp. Design er lært gjennom anlegget plassering, som er viktig så én plante ikke tar en avgjørende behov fra en annen. Vitenskapelig, lære studentene om planter, jord næringsstoffer, vær og insekter. Også tillater ideen om planting, omsorg for noe og se den vokse studenter å skape en følelse av tålmodighet, ansvarlighet og stolthet.

Sykehuset hager

Enkel hage elementer, inkludert blomster, vann funksjoner, trær og aften gresset, kan endre humøret på en person. Stressnivået sykehus er ofte opphøyet i pasienter, besøkende og ansatte; hager tilbyr dem et sted å unnslippe. Av hage brukere i undersøkelsen i San Francisco Bay area, 79 prosent hevdet å har minsket bekymringer etter besøk hagen. Sykehuset hager tilbyr også et sted for mild rehabiliterende terapi, bønn, samle og vandre.

Private hager

Hage gjøre mye mer enn hjelp kutte ned med mat. De tillater familier å vite hva kjemikalier, eventuelt ble brukt i produksjon av maten. I tillegg har familier som vokser sin egen frukt og grønnsaker et høyere inntak av disse sunn mat. Hagearbeid tilbyr en følelse av matsikkerhet; varene kan hermetisk eller frossen for fremtidig bruk. Hagearbeid spiller også en viktig rolle i Art preservation, gir mat, hvile mellomrom og beskyttelse.

Community hager

Et stykke land gardened av en gruppe mennesker er ansett som et fellesareal. Samfunnet involvert gjør beslutninger om hvilke land som skal brukes, hva vil bli plantet og hvordan varene skal distribueres. Fordelene med et fellesareal omfatter sosial interaksjon, bevaring av natur, og gir en kilde til trening. Community hager kan også sees som en økonomisk forsøke hvis råvarer er blitt solgt til en området markedet.

Komme i gang

Uavhengig din hagearbeid er visse ting nødvendig i komme i gang. Viktigst, må du bestemme formålet med hagen. Hvis hagen er et skoleprosjekt, må studentene være involvert i denne første fasen. Når målene er lagt ut, er det tid for å organisere. Lag en liste over hva planter du ønske, vann funksjoner eller andre utenfor innredning nødvendig, og deretter lage et design. Frivillige, samt utvidelsen agenter, kan søkes om hjelp.