Forbrukeren Guide for en tre brennende peis

April 7

Forbrukeren Guide for en tre brennende peis

En tre brennende peis legger deg hjem med knitrende flammer og varme. Mange folk nøler med å kjøpe en peis bekymringer om en rotete opprydding, varmetap gjennom skorsteinen eller brannfare. Med riktig bruk er disse bekymringene av liten betydning. Tre brennende ildsteder kommer med en rekke størrelser og alternativer som kan øke kostnadene for enheten.

Typer vedfyrte ildsteder

Det finnes tre grunnleggende typer vedfyrte ildsteder. Den tradisjonelle er i mange hjem i Nord-Amerika og har valgfri glassdører, ryggen og fans å sirkulere varm luft. Det er viktig å bruk bare produsert fire stokker eller krydret tre å forhindre overflødig tre røyk utslippene. Rent-brennende og EPA-sertifisert peiser har gitre, aske dump tilgang, selvrensende glass dører og varmen sirkulasjon systemer. Noen peiser leveres med en gass lettere logg. EPA-sertifisert og rent-brennende peiser redusere tre røyk utslippene. Begge typer anbefales hvis du bor i et område der tre brennende reguleres. De har også større varme forbrenning enn en tradisjonell tre brennende peis.

Sikkerhetstips

Frykt for en brannfare kan hindre noen huseiere fra å kjøpe en tre brennende peis. Lese håndboken nøye, og følge retningslinjene for grunnleggende sikkerhet reduserer risikoen betraktelig. En årlig inspeksjon av skorsteinen spesialist sikrer sikkerheten til ditt hjem. Serviceanropet inkluderer rengjøring enheten og inspisere peis og peis for sprekk eller hindringer. Alltid åpne demperen før tenne et bål. Dette hindrer røyk i å fylle rommet. Unngå brenning grønne tre, papir eller søppel i peisen. Disse elementene føre kreosot oppbygging som kan føre til farlig flare-ups i chimney. Kontroller at brannen er helt ut før du tar kvelden. Liten embers kan fakkel og starte en brann. Bruk en metall skjermen eller glass peis dør til forhindrer varme embers går inn i rommet.

Energieffektivitet

Tre brennende peis er relativt ineffektiv i varme et hjem, og kan føre til en økning i strømregninga hvis du ikke bruker demperen riktig. Energieffektiviteten bare når til rundt 15 prosent i gjennomsnitt når en åpne-mur peis, ifølge forbruker energi Center. En lukket demper sikrer at du ikke mister varme gjennom skorsteinen området når peisen ikke er i bruk. Metall eller glass peis dører også redusere tapet av varme når peisen ikke er i bruk.

Nødvendige verktøy

Investere i et sett med peis verktøy holder vedfyrte godt og gjør opprydding mindre komplisert. Grunnleggende peisen verktøy inkluderer en feiebrett, en liten kost, tang og poker. Kost og feiebrett kan du samle asken og kast dem når brannen er helt ut. Rengjøring tar bare ca 10 til 15 minutter. Poker kan du flytte loggene litt for å sette dem inn i en bedre posisjon til å holde flammene går. Hullingløs lar deg flytte loggene trygt å holde flammene brenner lenger. Andre nyttige verktøy er en blåser, som du kan bruke til stoke brannen og brannsikre mat å plassere foran peisen å hindre aske og embers fra brennende gulvet. Mange tre brennende peis har en skjermen. Dette holder live gnister og embers fra flyr ut i rommet og forårsaker en brannfare.