Forbrenningsanlegg Guide

June 4

Forbrenningsanlegg er ovner som brukes for å ødelegge farlige kjemikalier og redusere mengden avfall i en søppelfylling. Environmental Protection Agency (EPA) spørsmål en guide til borgere som hjelper dem å forstå prosessen med forbrenning.

Prosessen

Forbrenningsanlegg opererer ved høy temperatur for å brenne opp skadelige kjemikalier. Noen forbrenningsovner kan transporteres til et bestemt avfall område å eliminere skadelige avfall. Systemer for avfallshåndtering også frakter farlig avfall til bygninger som ble utformet for å brenne. Når avfall når forbrenningsanlegg, kontrollere ansatte mengden varme og luft som er nødvendig for å ødelegge farlige stoffer.

Sikkerhet

EPA tester forbrenningsanlegg for å sikre de ikke er slippe skadelige kjemikalier eller gasser i miljøet. Disse testene utføres før og under forbrenning. Noen farlige gasser flykte mens forbrenningsanlegg er i drift, men de er ikke utgitt i en kontrollert. Forbrenningsanlegg skal ha riktig utforming og et Kunnskapsrikt personale for å trygt fjerne farlige kjemikalier.

Rydde opp

Store forbrenningsanlegg har vært kjent for å eliminere flere hundre tonn avfall hver dag. Forbrenningsanlegg brukes til å eliminere visse kjemikalier som medisinsk avfall og kloakkslam, vanligvis utføres i en relativt kort tidsperiode.