For mye vann kan og drepe gråtende piletre treet?

November 29

For mye vann kan og drepe gråtende piletre treet?

Gråtende willow (Salix babylonica) er innfødt til de sentrale og nordlige områdene av Kina, i motsetning til tidlig antagelsen om at treet var opprinnelig fra Midtøsten. Treet har blitt dyrket i Europa siden 1600-tallet. Gråtende willow har en rask vekst og er viden foretrekke for sin gråt, hengende vekst vane. Gitt høy vann kravene i treet, vil for mye vann ikke drepe den gråtende willow.

Vann må

I sitt opprinnelige habitat vokser gråtende willow på elven og stream banker, forstyrret fuktig skogsområder og føle på alluviale bakken. Treet trives best i områder med tørre og varme somre og bakken er permanent våt. Gråtende willow er også godt-tolerant for utvidet flom. Selv om treet tilpasser til godt drenert jord, krever det regelmessig vanning i disse nettstedene for å unngå tørke. Gråtende willow tåler jord datatyper inkludert alkaliske, Sure, leire eller leirjord.

Anbefalt Planting sted

Gitt høy vann kravet til treet, er gråtende willow foreslått for bruk i vann, bekker, oppbevaring dammer og innsjøer. Unngå planting nær asfalterte flater som tunge overflaten røttene kan løfte betong. Velg et område mottar full sol for beste vekst. Treet også innretter frisk å delvis sol nettsteder. Beskjære yngre trærne regelmessig for å utvikle en sterk struktur. Gråtende willow er hardføre i US Department of Agriculture anlegget hardførhet sonene 4 til 9.

Beskrivelse

Treet har en moden høyde på rundt 50 fot med en lik spredt. Mørk grå bark er tungt furet, og grenene del i mange tynne, hengende stammer som vokser nesten til bakken. Løvfellende, ½-tommers bred, lanse-formede bladverket er ca 6 inches lang. Fargen på forlater området fra olivengrønn til gul-grønne avhengig av variasjon. Alle bladene har sølvfargede undersides.

Planting forslag

Gråtende willow trær har en aggressiv rotsystem som alltid er på jakt etter vannkilder. Unngå plante treet i områder nær kjent underjordisk vannkilder, septiktank drainages eller kloakk linjer som røttene kan forårsake alvorlig skade. Trerøtter er sannsynlig å spre til en avstand av tre ganger høyden av stammen. Siden trærne har massive modne formene, gi tilstrekkelig rom for vekst.