For mye Magnesium for planter

December 11

For mye Magnesium for planter

Planter trenger en balanse av næringsstoffer i jordsmonnet trives. Viktige næringsstoffer inkludere magnesium, kalium og kalsium. Noen jord inneholde lett disse næringsstoffene, de jord som ikke kan kjøpe dem gjennom tillegg av gjødsel. Disse gjødsel å sikre riktig tillegg av næringsstoffer i jorden og å opprettholde jord surhetsgrad, all nødvendig for sunne planter. Hver næringsstoff spiller en viktig rolle for plantevekst, og et overskudd eller mangel på noen næringsstoffet kan gjøre forskjellen i planteproduksjon.

Rollen av Magnesium i planter

Som en av de essensielle næringsstoffene for riktig anlegget utvikling er magnesium's rolle viktig at det skaper og bidrar til å opprettholde klorofyll produksjon. Dessuten, selv om ikke del av enzymer i jord, spiller magnesium en rolle i produksjonen av enzymer avgjørende for å opprettholde jord næringsstoffer balanse.

Betydningen av klorofyll

Klorofyll er grønt pigment i blader av planten som absorberer lys. En plante absorberer lys og bruker denne energien til å konvertere vann og karbondioksid til sin mat. Dette er fotosyntesen. Uten lys prosessen, vil planten visner og dør. Når en plante har en magnesium mangel, bladene gule og noen ganger krølle opp på tips.

Magnesium overflødig

Gjødsel inneholder en balanse av mineraler og næringsstoffer som trengs for planteproduksjon. Du kan ha din jord testet for å se hvor din bestemt jord kan være mangler og justere nivåene tilsvarende. Epsom salter er en naturlig måte å legge til magnesium for å plante jord uten å påvirke den pH eller surheten i jorda. Mens for mye magnesium for planter ikke påvirker direkte planteproduksjon, kan det forårsake mangler på andre næringsstoffer i jordsmonnet som kalsium og kalium.

Påvirker for mye magnesium

Når for mye magnesium bidrar til en mangel på kalsium, er resultatet begrenset frukt produksjon og dårlig storage root produksjon. North Dakota Landbruksdepartementet sier en mangel på kalsium forårsaker blomstre slutten råte i tomatplanter og påvirker veksten av bladene på beat planter negativt. Kalium mangel påvirker bladene av planter, vanligvis angripe den nederste bladene først. Du finner en mangel av gulfarging eller striping i bladene. Gradvis, påvirker mangel på kalium hele blad systemet, urovekkende planteproduksjon ved å begrense bevegelsen av vann og andre næringsstoffer gjennom anlegget.