Fontener for hagen i California

October 11

Fontener for hagen i California

Mange California hager har fontener, subtile eller små spektakulære og imponerende. Fontener generelt gjenspeiler stilen på hagen og huset, fra klassisk til moderne. Det er et ekstremt bredt utvalg av ferdige fontener til generelt rimelige priser. Det er også mulig å ha fontenen av dine drømmer, tilpasset designet og bygget dine spesifikasjoner, hvis du er villig til å betale prisen, selvfølgelig.

Solar fontenen

Med overflod av solskinn som California har, er en dobbel gjennomgripende solar fontenen ideelt hage tilbehør. Den har en rekke åtte slitesterkt terrakotta glasert Potter vinklet slik at vann renner forsiktig fra én til en annen i en gjentatt syklus. Seks av pottene har lepper å lette flyten av vann, mens potten på toppen har en lip på hver side for å aktivere en dobbel flyt. Foretatt pumper og solcellepaneler som kan plasseres opptil 10 fot fra fontenen eliminere behovet for en stikkontakt å operere fontenen. Plassere solcellepaneler der de får maksimal sollys er alt for å holde fontenen vann som strømmer, etter fylle hovedbasen med vann. Dobbel solar fontener er tilgjengelige gjennom nettsteder som SiliconSolar.com. Produktspesifikasjoner gi dimensjonene av 24 tommene lang med 20 inches høy og 18 inches bredt, og en vekt på 15 pounds for enkel håndtering.

Gjennom fontenen

Fontener inspirert av trau hagearbeid gjøre interessante og vakre tillegg til en hage. Gjennom hagearbeid oppsto i England under 1900. Gartnere av dagen forvandlet den stein daler tidligere brukt av bønder for vann og mate inn beholdere for sine fabrikker. Webområdet Stonesmith fontener forklarer hvordan selskapet opprettet en produktserie med utseendet og strukturen til de opprinnelige stein plantasjeeiere, fashioned fra Glass Fiber-armert betong (GFRC). Fontenen design varierer fra gamle verden Prairie stil, tilpasset ulike hager.

Regn fontenen

Regn fontenen design funksjoner vannet overfylte i en Kum ligger belowground. Fontenen er laget av basalt stein, og er ca 37 inches høy 28 inches bredt og 28 inches dyp. Det er tilgjengelig gjennom nettsteder som GardenTemple.com.

St. Francis fontenen

Fontener med religiøse tema kan ha en relikvie ferdig. Et eksempel er Henri Studio St. Francis på the godt fontenen. Formet fra kastet stein, er denne fontenen også tilgjengelig i andre utførelser, på EveryFountain.com.

Frosk fontenen

For en større hage er det lunefull ennå enestående kreasjoner som frosk fontenen detaljert på FountainsUnique.com. Vann spruter fra munnhulen til seks store, bronse frosker sitter i en sirkel rundt kanten av fontenen. Fontenen har precast betong mestring, bassenget vegger og sokler og mosaikkfliser innredning. Standardstørrelsen på slike en fontene er 7 fot i diameter med 12 inches dypt, men det er også andre størrelser, materialer, ferdig og utstyr.