Føderale programmer å gjøre hjemme reparasjoner

June 17

Føderale programmer å gjøre hjemme reparasjoner

Den amerikanske føderale regjeringen støtter lav inntekt borgere og stammesamfunn med hjem reparasjon og modernisering. Betalinger tilbys som lav rente lån eller stipend betalinger, som ikke er nødvendig å bli tilbakebetalt. Noen programmer hjelpe enkeltpersoner kjøpe boliger og renovere og reparere eksisterende egenskaper.

Svært lav inntekt boliger reparasjon

Svært lav inntekt bolig reparasjon (VLHIR) programmet utsteder lån og tilskudd til huseiere som tjener svært lave inntekter. United States Department of Agriculture (USDA) klassifiserer en svært lav inntekt som mindre enn 50 prosent av median gjennomsnittet for et område. VLHIR midler kan brukes til å utføre Generell vedlikehold og renoveringsarbeid fjerne alle helse og sikkerhet trusseler. Lånet utbetalinger er gjort på en rente på 1 prosent for en varighet på 20 år. Fra juli 2010 er lån betalinger til $20.000 tilgjengelig. Modernisering eller hjem reparasjonsarbeid må være utformet slik at overnatting mer hygienisk og trygg i stedet for kosmetiske grunner.

VLHIR tilskudd er ment for huseiere over alderen av 62 som mangler midler til å betale tilbake et lån. Gi betalinger til $7500 er tilgjengelig, men kan trekkes tilbake hvis et hjem er solgt i de følgende tre årene.

Direkte boliglån

USDA forvalter delen 502 lån, som er rettet mot lav inntekt enkeltpersoner og familier. Delen 502 lån kan brukes til å kjøpe hjem eller utføre renoveringsarbeid på landsbygda. Midler brukes vanligvis til å oppdatere landlige fasiliteter gir vann og kloakk eller fjerne helse og sikkerhet farer.

Søkere til delen 502 hjelp bør være på lav eller svært lav inntekt. Lave inntekter er definert av USDA mellom femti-åtte prosent av gjennomsnittlig medianinntekten for en bestemt, med svært lave inntekter blir mindre enn femti prosent av medianinntekten. Lån er laget for en periode på 33-38 år avhengig av en omstendighetene. Søkere bør også ha rimelig kreditt historie og har brukt andre lån muligheter før påføring.

Indisk hjem lån garanti Program

Delen 184 betalinger støtte indianske stammer, innfødt Alaskan familier, indisk utleiere og organisasjoner som støtter sentralt utpekte bolig. Ifølge nettstedet bolig-og byutvikling (HUD) skal delen 184 betalinger øke tilgang til kapital for indianere ytterligere hjem kjøp og hjem forbedringer. Programmet ble opprettet av Kongressen i 1992 å øke hjem eierskap indianske lokalsamfunn. Lån kan brukes å kjøpe en eiendom eller å kjøpe materialer som trengs for enkeltpersoner å bygge sine egne hjem. Betalinger er også tilgjengelige for familier som ønsker å utføre rehabilitering og reparere arbeid på sine hjem. Vellykket søkere er pålagt å betale 1 prosent som et lån garanti gebyr, som gis i kontanter eller finansiert i boliglån betalinger.