Flytte Tips fra profesjonelle arrangørene

July 30

Flytte til et nytt hus er en spennende begivenhet. En ny plass gir deg mulighet å gjennomføre nye prosjekter og forbedre din levestandarden. Imidlertid kan komme familien flyttet være svært belastende. Alt som du samler har flyttet og sette inn nye, ukjente mellomrom. Profesjonell arrangørene gjør overgangen enklere. Her er noen tips fra eksperter for å hjelpe deg å gjøre overgangen med relativ letthet.

Organisering

Lage en tegning for hver etasje i ditt nye hjem, foreslår profesjonell arrangør Vicki Norris. Deretter bestemme hvordan du skal utnytte rommet slik at du kan pakke for den aktuelle rommet. Blir du en del av kjelleren til en trimrom eller office? Skissere brikkene til å passe inn i rommet; noter hva som må pakkes for hyller og skap. Neste er det hun kaller oppdagelsesprosessen. Dette er gå gjennom hvert rom i det gamle huset og spør, "Hva er i her? Hvor skal det gå inne det ny huset?" Nå er det tid hente ut boksene "Donate" og "Søppel." Sette rommets varer i de aktuelle boksene og starte pakkingen elementene du "re flytte. Hun foreslår at kjøkkenet grupperes. Plast, for eksempel skal være innrammet sammen; små apparater bør gå i en annen boks. Norris foreslår også at alle bokser være fargekodet på gulvet de går videre og blir merket for rommet.

Utpakking

Hvis du ansatt profesjonelle movers og du skisserte rom, vil movers plassere møbler hvor du fortelle dem. Hvis du flyttet selv, kan du plassere hvert rom som du har umiddelbare behov. For eksempel kjøkken og bad skal organiseres først som de er "NAV" for familien. Pakk ut boksene som ofte brukt elementer i dem først. Lagre boksene for "ikke så hyppig" element for senere. Sette toalettsaker og noen sengetøy på badene. Lagre tepper og resten av håndklær for senere. Profesjonelle movers har senger samlet; La hver familie pakke personlige gjenstander. Hvis du flyttet deg og kan ikke få sengene samlet den første dagen, fortvil ikke. Den første natten sover på en madrass på gulvet kan være morsomt.

Den viktigste boksen i farten

Den viktigste boksen i farten er boksen som inneholder elementer du trenger når du ankommer ditt nye hus: kaffe, radio for å lytte mens du pakker ut, snacks, sengetøy, papir plater og plasticware - alt du trenger første dag eller to du ankommer ditt nye hus. Merke det tydelig og reise med det så har du det første ved ankomst.

Noen ting å tenke på

Er å ansette en profesjonell arrangør verdt det? For noen Ja, for noen nei. Hvis jobben og tidsplan holder din tid til et minimum, kan du sjekke ut proffene i ditt område. Å ha en profesjonell arrangør gir deg noen å lene på mens du gjør noen ganger overveldende oppgave klar til å flytte. En annen vurdering: vil du ansette profesjonelle movers? En profesjonell flytte er en forsikret flytte. Avhengig av hvilken type bevegelse du gjør, kan du gjøre dette. Endelig, holde en "bevegelse" notatblokk som du bruker til å minne deg selv å ta vare på endres e, telefon antallet movers, kraftselskap--alle kontakter som er nødvendig i ditt trekk.