Flytte til en ny tilstand

January 10

Flytte til en ny tilstand

Flytte er en kompleks og noen ganger skremmende prosess, flytter spesielt du til en annen stat hvor mange ting kan være ukjent. Forberedelse og noen undersøkelser kan du flytte til en annen stat litt mer behagelig og starte lettelser i et nytt liv. Gi deg selv riktig mengde tid for noen viktige oppgaver og resten vil komme med tiden.

Instruksjoner

•Start pakking. Flytte til en annen stat betyr sannsynligvis må du gjøre det i en tur. Start pakking tidlig for å være klar så snart som mulig for å passe alle dine eiendeler pent i en belastning. Begynne med pakking ting du vet du ikke trenger, for eksempel ut sesongen klær og ting som du bare bruker på sjeldne anledninger. Gradvis pack mer til du kommer til en periode hvor du kan pakke de klærne dine i den siste uken eller to.

•Tell alle vennene dine flytter. Du trenger virkelig deres hjelp og støtte. Spør dine venner til å hjelpe deg med å pakke og se om noen av dem kan reise med deg for å gjøre overgangen enklere. Planlegg å holde kontakt med dem via e-post, telefon og Internett. Sosiale nettsteder som Facebook gjør det enklere å holde kontakten, men glem ikke å ringe regelmessig for å få mer ekte menneskelig type kontakt. Finn ut om kirken har enten en annen kirke med samme verdi i ny området eller om de kan anbefale en kirke. Å få venner i en ny tilstand er viktig fordi du ikke vil ofte se dine gamle venner.

•Endre din adresse. Start på postkontoret. Postkontoret har et skjema du kan fylle ut god tid i forveien og angi datoen du vil at e-post videresendt. Pass og oppdatere alle kontaktinformasjon med alle selskapene som sender deg regninger eller annen finansinformasjon. Generelt, informere alle at du gjør forretninger med den nye adressen.

Finne ut om skattesatser og andre lover i nye staten. Gå til din tilstand (se ressurser) og søk etter skatt priser og lover om trafikk og skolegang noe annet som kan vedrøre du. Noen stater har lover som forbyr kjøring ved bruk av mobiltelefoner, og hver stat setter sin egen mva-kurser og business forskrifter. Dette er alt du skulle bli klar over på forhånd.

•Rent en lastebil i forveien. Hvis du flytter ut av staten, vil du sannsynligvis trenger en lastebil, og de kan bli booket opp på forhånd. Ta godt lager av hvor mye du skal flytte og spør bilutleiefirmaet hva størrelse lastebil anbefales basert på størrelsen på huset og hvor mange bokser og møbler hvor mye du skal flytte. Du må velge en enveis rate og sammenligne utleiefirmaene basert på miles. Du vil belastes en fast avgift, pluss så mange cent per mile. Ikke gå for de billigste lastebilen fordi du vil være komfortabel under den lange turen.

Finne ut om nabolag. Før finne ut hva slags nabolaget vil du være på vei inn i. Kontakt lokale myndigheter til å finne ut hva kriminalitet, om noen, har blitt rapportert i området.

Finne ut hvem representerer deg nå i Kongressen. Finn ut nye senators og andre representanter. Du kan gå til nettsteder i ressurser til å finne representanter. Bare skriv inn din stat eller postnummer.

•JOIN grupper eller klubber for å finne nye lokale venner. Finne en kirke er ikke bare viktig åndelig, men det vil hjelpe deg bli mer en del av fellesskapet. Delta i lokale YMCA og grupper som fjellturer eller sykkelturer klubber for å ha det gøy og å få nye venner.

•Explore din nye området. Vær forsiktig med å vandre inn i farlig territorium, men ellers bli kjent med nye omgivelsene tidlig. Dette vil spare deg tid og frustrasjon senere. Å vite hvor nærmeste bensinstasjoner bekvemmeligheten og dagligvare butikker ligger vil hjelpe deg bli mer hjemme før.