Flytte til en annen stat alene

July 9

Flytte til en annen stat alene

Flytte til en annen stat alene kan være en spennende, men utfordrende opplevelse. Uten økonomisk og følelsesmessig støtte fra en ektefelle eller familie, kan overgangen til et nytt område ta mer tid og energi. Før binde seg til farten, må du har grundig undersøkt området. Lage en omfattende liste over hva du trenger å gjøre, kjøpe og ta vare på både før og etter trekket for å gjøre overgangen en glatt en.

Instruksjoner

•Research lover, retningslinjer og regler i staten du flytter, til. Ting som å anskaffe et nytt førerkort, leie en leilighet eller registrere kjøretøyet kan trenge omfattende papirarbeid og penger. Være forberedt før du går for å kompensere eventuelle forsinkelser som kan oppstå i logistikk og juridiske aspekter av flyttingen.

• Ha en jobb stilt opp i den nye staten eller research kompanier kan du arbeide for når du ankommer. Det er viktig å vite du vil kunne finner Sysselsetting og støtte deg. Lag en liste av selskaper du kontakter når du kommer dit, eller selv nå ut til disse selskapene før du flytter å spørre om mulig ledige stillinger.

• Besøk området før du går til avgjøre sikkerhet, tilgjengelighet og generell kultur i nabolaget vil du leve i. Å være alene, vil det være viktig å leve et trygt sted. Det kan også være fordelaktig å leve i nærheten restauranter, butikker og andre steder av interesse. Ikke tillit det du leser på Internett eller i reisebøker. Førstehånds erfaring er den eneste garantien mot flytte til et sted hvor du ikke bli fornøyd.

•Research lokale klubbene, treningssentre eller organisasjoner som du kan delta når du ankommer i din nye tilstand. Å være alene i et nytt sted kan gjøre det vanskelig å finne venner, så har noen ideer i tankene før du ankommer. Hvis mulig, ringe eller sende e-post til disse grupper eller organisasjoner, la dem få vite når du skal ankommer, og at du ønsker å delta i fremtidige aktiviteter.

•Spør venner, familie og kolleger hvis de har noen kontakter i den nye staten. Ofte kan det være nyttig å vite bare én annen person i din nye by. Ordne å ha kaffe eller lunsj med disse menneskene når du ankommer. De kunne hjelpe deg finne veien rundt eller bare gi noen selskap til du få nye venner.

Er et reir egg penger i din sparekonto. I tilfelle du ikke finner sysselsetting umiddelbart, er det viktig å vite du vil være økonomisk stabil i minst tre til seks måneder.