Flytte stopper på en dørkarmen

February 20

Det er tre doorstop på alle dører: en på hver side av døren, loddrett, og en løper horisontalt øverst. Stopper tjene til å forsegle døren og passe stramt mot den når klinke bolten på døren angir hullet i streik platen hullet i doorjamb. Typisk doorstop er 1 1/4 tommers bred og 3/8 tommer tykk. Den har en firkantet kant som står mot døren med en skråkant mot den ytre siden av døren. Hvis døren er vanskelig å lukke, eller du kan se et gap mellom doorstop og døren, kan det være fordi doorstop er ikke riktig installert eller døren er skjev litt. Flytte doorstop å avhjelpe problemet.

Instruksjoner

•Åpne døren. Hvis doorjambs er malt, skjære gjennom maling langs kantene på Dørholdere, ved hjelp av et verktøy kniv; Dette hindrer at malingen peeling når du fjerner stopper. Stikk en meisel mellom doorstop og doorjamb på torget eller innvendig side av doorstop. Lirke doorstop opp litt for å løsne neglene det å holde jamb. Gjenta for alle tre stykker.

•Skyv spissen av meisel helt under doorstop. Lirke doorstop av jamb bruker meisel. Hvis det motstår, trekke det resten av veien av med hendene. Fjerne neglene bruke diagonal tang.

•Shut døren, sørge for at klinke bolten utkanten dørens angir streik platen på siden jamb, slik at døren er fullstendig låst stengt.

•Sett den øverste, vannrette doorstop første. Sted doorstop på doorjamb med den flate siden av doorstop tett mot døren på utvendig side. Holder det med én hånd, men ikke skyve det nok til å flytte eller Vipp døren. Skyte fire 1 1/4-tommers pin negler jevnt fordelt gjennom midten av doorstop.

•Plasser hengsel-side, loddrett stykket på neste. Matche kjegleformede hjørnet på det loddrette stykket med kjegleformede hjørnet på vannrette stykket. Skyv doorstop tett mot døren øverst. Skyte en pin negl 3 inches fra toppen. Hold doorstop tett mot døren nær sentrum av doorstop. Skyv den tett mot døren, men ikke vippe døren innover. Skyte en pin spikeren på midten av stopp. Hold doorstop tett mot døren nederst. Det må bøye litt for å passe døren, som er OK. Skyte en pin spiker 3 inches fra bunnen.

•Sett den tredje delen av doorstop på låsen siden av døren. Gjenta trinn 5 for å installere stopp.

•Shoot ekstra pin negler i siden stopper, avstand dem 12 inches hverandre. Du må også til å bøye doorstop litt slik at den passer tett mot døren; det er greit.

•Fyll spikeren hull med caulk å matche malt Dørholdere. Fylle hullene med en matchende farge kitt stift fylle farget Dørholdere. Sannsynligvis også blir det en liten stripe av umalt eller unstained kvinne tre på doorjamb der du flyttet doorstop. Male det samsvarer med en liten pensel eller bruke merketråd flekken farge det.

Tips og advarsler

  • Økonomien doorstop kan ikke ha mitered ender i hjørnene. Rumpe denne typen doorstop sammen på samme måte som om det var kjegleformede på endene. Ytterdører kan ha metall doorstop. Skru ut skruene som fester den til doorjamb og flytte den på samme måte som en innerdør. Hvis skruene angir opprinnelige hullene, bore nye hull hullene.
  • Bruke en hammer og små finish negler festes stopper hvis du ikke eier en pin spikerpistolen. Borehull pilot for negler å hindre deling av tre, og kjøre spikeren hodet litt under overflaten, ved hjelp av hammer og en spiker sett.
  • Hvis døren er svært skjev, kan ikke du bøye doorstop nok å få det tett mot døren på toppen, bunnen eller i midten. Det vil fortsatt fungere fint, men vurdere å erstatte døren hvis gapet plager deg.