Flytte over bakken Pool

February 28

Flytte over bakken Pool

Flytte over bakken pool virke komplisert. Men hvis du tar deg tid og organisere alt som du tar det fra hverandre, er det ikke så ille. En av de største feilene fleste gjør prøver å bruke duken. En brukt liner, for noen tid, har blitt strukket av vekten av vannet og fungerer ikke godt når du prøver å installere den. Et annet problem som kan komme opp er noen rustne deler, men nesten alle deler kan lagres Hvis du er forsiktig og ta deg tid.

Instruksjoner

•Drain bassenget. Sett ene enden av en hageslange i bassenget så slutten sitter på bunnen. Koble den andre enden til utendørs spigot og slå vannet til slangen er full. Bøyes slangen og ta slutten av spigot. Finne et downhill sted hvor du tømme vann uten noen klager fra naboer eller vannet vil ikke skade noe og unkink slangen. Dette vil drain meste av vann fra bassenget. Du må kausjon ut den siste lille bit eller bruke en butikk vac for å få det ut.

•Fjern slanger, koblinger og skimmer kurv. Fordi duken går mellom skimmer og slangen koblinger, må de fjernet og rengjøres med alle silikon fugemasse.

•Disassemble innlegg caps og øverste skinnen. Festeskruene innlegget caps inn en zip type pose og skrive på posen hva skruene er for. Dette vil gjøre det mye enklere når å sette det sammen igjen. Bruk boksene holde deler atskilt og merke på boksen hva de er.

•Ta av oppreist innlegg, noen stabilisatorer og mestring. Igjen bag og merke alle skruer eller du fjerne. Unbolt veggen og nøye legge det ned og rulle det opp. Binde den fremhevede vegg med streng for enkel flytting. Kjøpe en ny liner for puljen. Vil du ha problemer prøver å passe slangen og skimmer kuttet outs igjen.

•Dig ned i sanden og finne sporet til veggen og foten platene for innlegg. Fjerne dem nøye som de har noe rust. Sette dem i en boks eller knytte sammen. De må børstet rent og raskt sprayet med en metall spraymaling, som Rustoleum, før bruk igjen for å stoppe videre rust og gjøre dem litt sterkere.

•Pack alt opp og ikke glem pumpen og slanger. Ta dette til den nye plasseringen.

•Dig bakken for bassenget på den nye plasseringen. Sjekk nivået på bakken ved hjelp av en lang 2 av 4 bord og et nivå. Du må grave ned fast grunn, du kan ikke fylle. Når du har bakkenivå, dekke det med om 1-tommers sand og nivå sanden.

•Plasser patio blokken hvor hvert innlegg vil gå og nivå patio blokken. Hver blokk må være nivå, og de må være nivå fra blokk til blokk. Plasser foten platene og veggen spor på terrassen blokkerer og sette veggen sikkerhetskopiere i sporet. Bolt veggen tilbake sammen.

•Installer siden innlegg og plasser i det nye skipet. Brette duken forsiktig og prøve å få alle kaster og rynker ut. Midlertidig holde siden liner seg tett med klær pins. Begynne å fylle bassenget. Som vannet trekker på duken, justere klær pins å la flere liner ut. Fyll det å bare under skimmer eller laveste slangen kontakten.

•Apply nye silikon fugemasse til slangen kontakter og skimmer kurv og legge til bassenget. Kuttet ut duken inne kontaktene. Hekte skimmer og slanger til bassenget og pumpen. Ferdig å fylle bassenget mens du sette rim og legge caps på. Slå på pumpen og legge kjemikalier.