Flytte med Last beholdere

January 30

Flytte med Last beholdere

Bruke Last beholdere er blitt et mer populært alternativ for folk som trenger å flytte. Det spiller ingen rolle om du beveger over byen eller over hele landet, bruk av Last beholdere kan gjøre flytte enklere og problemfri. I mange tilfeller kan det også være billigere enn den gamle metoden for leie en stor lastebil og haling lasten selv. Den umiddelbare tilgjengeligheten er trolig det beste aspektet ved flytting med Last beholdere. Du kan anta at denne metoden krever en slags spesielle tilkoblinger, men i virkeligheten, alt du trenger å gjøre er plukke opp telefonen og gi dem adressen din. Hvis du vil flytte og er på utkikk etter den mest hensiktsmessige metoden å pakke og sende dine eiendeler, holde lesing å lære å gå med Last beholdere.

Instruksjoner

•Den enkleste måten å finne en Last beholder som du kan bruke når du flytter er å åpne telefonkatalogen og se i gule sider for "frakt tjenester". Hvis du har problemer med å finne en beholder, kan du også bruke tjenestene til PODS (bærbare på etterspørsel lagring) ved å ringe 866-229-4120.

•En lastebil vil levere lasten beholderen og slippe den av i oppkjørselen. Hvis ingen oppkjørselen er tilgjengelig, Last beholderen kan stå i gaten foran huset, men du kan bli pålagt å få lokale tillatelse å ha beholderen igjen på en by gate.

•Pack alle av dine eiendeler i beholderen Last, akkurat slik du vil pakke dem i en lastebil. Husk å pakke dine eiendeler i boksene første og vikle delikate eks for å sikre de ankommer målet uten å bli skadet.

•Anrop frakt selskapet som levert beholderen Last og ordne å få en lastebil komme hente beholderen. Gi dem destinasjonen adresse hvor du ønsker å ha beholderen Last levert.

•Når beholderen er levert og du har kommet til den nye adressen, pakke alle elementene fra beholderen Last.

•Anrop frakt selskapet igjen for å informere dem om at du er ferdig med å bruke Last beholderen og vil ha den fjernet. En lastebil vil returnere en siste gang å plukke opp beholderen Last og ta den bort.

Tips og advarsler

  • Hvis du velger å bruke tjenesten PODS, tilbyr de også lagre din Last beholder i et sikkert lager før du trenger dine eiendeler.