Flytte hjem møbler lagercontainere lagre den i uker

June 20

Flytte hjem møbler lagercontainere lagre den i uker

Når du går eller trenger å lagre dine møbler et annet sted, er en beholderen et egnet alternativ. Disse beholderne gir deg en holdbar lagringsplass som hindrer forvitring og skade til møbler. Enten du leier en bærbar lagring container som kan holdes på eiendommen din, eller hvis du leier en lagringsenhet fra lokal lagringsanlegget, må du få det til enheten trygt og riktig.

Instruksjoner

•Wrap knuselig speil og glass elementer i bobleplast. Pakke møbler i flytte tepper, pakke inn møbler i store møbler poser eller fjerne tekstbryting. Bruke poser og pakker fungerer godt når du frykter at bugs og fuktighet kan være i din lagringsenhet, fordi dette gir en lufttett forsegling.

•Linje foten av beholderen med paller eller tre slik at elementene er hevet litt. Dette gjør at luften kan sirkulere pluss beskytter møbler fra flomskader.

•Twist Ben av store tabeller når mulig og vikle individuelt i bubble wrap eller flytte brytes.

•Gå elementene nøye inn i beholderen. Sted store elementer som sofaer og senger på sin side i oppreist stilling som dette vil maksimere plass i din beholderen.

•Plasser lamper og mindre møbler elementer til moving boksene, så kan du enkelt stable boksene i stedet for å finne en måte å plassere ulike formet elementer i enheten. Lagre større elementer til baksiden av enheten, og fylle med småting.