Flytte Blackberry planter

April 2

Flytte Blackberry planter

Bjørnebær (Rubus sp.) er produsert på planter dyrket i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 6 til 9. BlackBerry planter vokser best i godt drenert, sur jord med en pH mellom 4.5 og 7.5. Bjørnebær er spist friske, konserverte eller bakt i dessert retter. Nylig høstet bjørnebær blir lett skadet under transport og har et kort lagring liv, så voksende dem i hjemmesiden hage er et stadig mer populært alternativ. BlackBerry planter kan vokse 6 fot høy eller mer og spredt over et stort område.

Instruksjoner

•Prepare flytte blackberry planter på en dag i slutten av vinteren, når plantene er sovende. Se etter en godt drenert plassering som mottar minst seks timer med sollys hver dag. Morgen soling er best å unngå fungal sykdommer forårsaket av dugg og fuktighet.

•Prepare den nye planting sengen for blackberry planter ved å bryte opp jord til en dybde på 18 inches, med hage gaffel eller spade. BlackBerry planter fordeles 2 - til 3-fot fra hverandre med rader så langt fra hverandre som 6 fot på grunn av bredden på planter. Et 2-tommers lag av kompost fordelt planting området, arbeide det inn i toppen 6 inches jord med en hakke og spade. Rake jord i området planting til det er glatt. Være at vann avløp fra planting området under kraftig regn.

•Prune blackberry planter som du vil flytte ved å kutte canes tilbake til 6 inches fra bakken. Dette lar deg se hva planter er flyttes og jord linjen ved foten av stokk lar deg vite hvor dypt det tidligere var plantet.

•Fjern canes fra grunnen av ved å trykke en spade i jorden så mye som 12 inches av anlegget du flytter. Fjern noen jord og prøv å Finn delen rot. Hvis du ikke ser det, trykk spade i bakken litt nærmere og fjerne mer jord til tykk knudrete røttene av blackberry anlegget. Nøye fjerne jord så mye som mulig med hendene og spade og arbeide roten fra jorden. Prøv ikke å kutte eller skade røttene og fjerne så mye med rotsystem som mulig. Du vil se at noen større røtter bare falle fra hverandre i flere anlegg når de fjernes fra jorden.

•Dig et hull i den nye planting plasseringen bred nok til å spre ut røttene av anlegget slik at de ikke går rundt delen rot eller peker oppover. Plante i samme dybde som den forrige plasseringen. Forsiktig dekk røttene med beriket jord og vann grundig å avgjøre jorden rundt røttene av nylig transplantert blackberry planter.