Flytende tak Tank typer

September 22

Flytende tak Tank typer

Flytende tak tanker har store metall hustakene som hviler på overflaten av væske blir lagret, heve eller senke sammen med det totale volumet av den. Industrielle lagertanker bruker vanligvis flytende tak ved lagring olje og petroleumsprodukter produkter, som hjelper redusere og minimere tap av produktet på grunn av fordampning. Det er tre hovedtyper av flytende tak hver ansatt basert på varierende forhold og bestemt resultatene ønsket.

Pontong taket

Pontong tak, også kjent som enkelt dekk, består av flere lukket kammer eller pongtonger atskilt med radial skott, som øker flytende stabiliteten på taket. Forholdet mellom hver pontong området til den totale dekksareal vil variere avhengig av størrelsen på tanken og væske blir lagret. Fordelen har taket bare en kortstokk dekker væske, som bakkene ned mot midten tillate regnvann å strømme ut en dreneringssystemet. Selv om denne typen tank gir dårligst beskyttelse mot fordampning, er det også den billigste og enkleste å installere.

Dobbel dekket tak

Dobbel dekk taket bruker to separate, stablet stålplate dekk over hele tanken overflaten. På denne måten overflaten av væsken er aldri i kontakt med undersiden av taket dekk som utsettes for solen, og dermed maksimere beskyttelse mot fordampning. Det øverste dekket bakkene nedover for regnvann dreneringssystemet mens bunnen dekk bakkene oppover slik at vanndamp inne i tanken å akkumulere. Avstanden mellom dekk kalles fleksibel bukten, og har flere rom atskilt med radial skott. Denne plassen kan oppblåst eller deflatert basert på fylle operasjoner eller redusere akkumulert regnvannet på øverste dekk.

Dekket flytende taket Tank

Dekket flytende taket akvariet, også kjent som et internt flytende taket system, har en permanent festet taket øverst over den flytende taket. Denne typen av situasjonen gir beskyttelse for den flytende taket fra utendørs elementer som regn, frost og snø, og dermed minimere vedlikehold og reparasjonskostnader på lang sikt. I tillegg dekket flytende taket tanker minimere, og i noen tilfeller eliminere, skadelige gass sonen som akkumuleres over lagrede væsken og til slutt fører til korrosjon siden avstanden mellom flytende taket og tak er alltid godt ventilert.

Fellestrekk mellom alle typer

Mens hver tank er forskjellig, forblir visse funksjoner konsekvent over alle tre. Først bruke de fleksible gummipakninger på den flytende taket kanter som danner en damp-minimere barriere med tetning ringen på innsiden av akvariet skallet. Sekund, undersiden av taket er alltid utstyrt med støttebeinet så det ikke skrape tank bunn når tanken er tom. Tredje er taket tilgang stiger montert på siden av tanken og øverst på den flytende taket, som gir mulighet for prøvetaking, måle og vedlikehold. Fjerde, avgjørende regnvann dreneringssystemer installeres alltid på flytende tak pontong og dobbel dekk tanker eller fast tak av dekket tanker.