Flygende insekter på solsikker

March 28

Flygende insekter på solsikker

Sunflower (Helianthus spp.) er kjent for sin evne til å tiltrekke fordelaktige insekter. Men når uidentifisert flygende insekter sverme rundt anlegget, kan det være klokt å finne ut om de små gnagerne er venner eller fiender.

Identifikasjon

Mange insekter er tiltrukket solsikke anlegget. Bestemme hvilken stenges i blomst vil ta noen observasjon. Hvis mulig, fange insekt og inspisere det med et forstørrelsesglass. Størrelse, farge og merkene vil gjøre identifikasjon mulig.

Fordelaktige insekter

Hvis anlegget ikke viser tegn på skade, er det sannsynlig at flygende feilen er et gunstig insekt. Mange gartnere plante sunflower for sin evne til å tiltrekke fordelaktige insekter. Om det er mange fordelaktige insekter, har noen en sterk tiltrekning til solsikke anlegget. Robber fluer, lady biller, parasittiske veps og bier er et utvalg.

Skadedyr

Til tross for dens squeaky bilde har sunflower sin del av inntrengere. Flygende insekter som bladlus, leafhoppers, diamondback møll, sphinx møll og whiteflies er i stand til å ødelegge sunflower. Solsikke møll, solsikke rot møll og sunflower hodet møll kalles spesielt for sin eksklusive interesse sunflower.