Flygende insekter i hagen

May 20

Flygende insekter kan være et stort problem i hagen, men å kunne identifisere disse skadedyr vil hjelpe i kontrollen. Identifikasjon kan komme fra hva de ser ut som og fra hva de spiser.

Japanske bille

Denne insekt er ca 1/2 tommers lengde skinnende, blågrønne kroppen har en metallisk glans til det i sollys. Vingene kan kobber eller bronse farge, som legger til metallisk utseende. Denne insekter feeds på noe i hagen.

Colorado potet biller

Dette insektet er 3/8 til 1/2 inch lenge og har en runde kropp som er gule med svarte striper på vingen dekker. Favoritt grønnsaker dette insektet er poteter, tomater, auberginer og paprika.

Agurk Beetle

Agurk beetle har to arter: stripete agurk beetle og flekkete agurk beetle. Stripete agurk billen er 1/4 tommers lang med en gul kropp som har tre svarte striper ned vingen dekker mens flekkete billen er samme størrelse med 12 svarte flekker ned fløyen dekker. Favoritt mat dette insektet er agurker, bønner, squash og melon seedlings og vegetasjon av korn, erter, poteter, tomater og peanøtter.

Asparges Beetle

Det er to arter av asparges biller. Vanlige asparges billen er ca 1/4 inch lenge og har en blå-svart kropp med en grønn-tipped antenner. Dens syn er rødlig i fargen og vingene har tre gule flekker. Flekkete asparges beetle er litt større, og har en oransje-røde kroppen med seks svarte flekker på hver vinge. Øyne og antenner er svarte. Begge arter bare spise asparges.