Flux sveising Tips

July 7

Flux sveising Tips

Flux sveising er gjort med en MIG, eller metall inert gass, sveiser. Denne typen sveiser, i motsetning til en bue sveiser, trenger ikke å kobles til en tank inert Skjerming gass. Bruker en MIG sveiser er en enklere prosess som de med mindre sveising erfaring fortsatt mestre ganske enkelt. Men hvis dette er første gangen du bruker en sveiser, er det lurt å søke hjelp, ved instruksjons-video eller en profesjonell, å unngå skade på din eiendom og person.

Forberedelse

Før du starter flux sveising jobben, sørg for arbeidsområdet er ren og fri for rusk. Sveising fører gnister som kan antennes brennbart materiale, så sørg for at du arbeider i et godt ventilert område. Har et brannslukningsapparat hendig. Kontroller at din sveis wire er ren og tørr og at du har tilstrekkelig lagt for sveise jobb. Har for lite wire kan bety at du må stoppe midt i en sveis, ødelegger jobben.

Hva å sveise

Flux sveisere er best for sveising tynnere materiale. Hvis du trenger å sveise noe stort, som en bil, du ville sannsynligvis høste fordel best fra en wire feed sveiser, for eksempel en bue sveiser, i stedet. Flux sveising brukes vanligvis for mild stål programmer i et utemiljø.

Fjerne slagg

Slagg er et biprodukt av fluks sveiseprosessen. Når du er ferdig med flux sveise jobben, vil det være dekket i et lag av misfargede slagg som må fjernes. Slagg er en blanding av urenheter som vil skille fra sveising overflaten og renne ut. For å fjerne slagg fra sveise, bruk en stålbørste eller hammer og meisel.

Beware av Splatter

Fluks sveiseprosessen vil skape en god mengde splatter. Splatter er overopphetet dråper av metall som ikke kan få på overflater blir sveiset--- eller på deg. Ta forholdsregler å unngå splatter får på overflater du ønsker å holde rent ved sveising i et ryddig område hvis mulig.

Sikkerhetsutstyr

Sveising kan være en farlig jobb for den uforberedt. For å unngå skade, alltid kle riktig. Ha lukket-toe sko, fortrinnsvis tykk støvler. Kontroller at kroppen din er helt dekket. Iført en tykk, anbefales brannsikre forkle, hansker og hjelm. Sveising kan skade øynene, så dine øyne skal alltid være dekket med beskyttende briller.