Flux kjerne Wire sveiser vs pinne sveiser

August 23

Flux kjerne Wire sveiser vs pinne sveiser

Flux kjerne wire sveising er en prosess der du sveiser ved hjelp av en maskin med en spole av wire som har fluks i ledningen. Et hjul i sveiser feeds ledningen til sveising pistol som har en utløser for å kontrollere wire feed. En pinne sveiser er enklere. den har en kabel med en elektrodeholderen på enden av kabelen som du plassere elektroden din.

Personlig verneutstyr

Når sveising med en flux kjerne sveiser, kan buen være lysere enn når stick sveising fordi maskinen bruker mer strømstyrke opprette buen. Når du velger Øyevern, kontroller at det er vurdert for typen sveising du gjør.

MASKINOPPSETT

Når du definerer en flux kjerne sveiseapparat, plassere din Jordklemme materiale du er sveising. Deretter plasserer din wire spool inni maskinen, og tråden ledningen gjennom fôring hjulet og i duken som går til sveising pistolen. Når en pinne sveising maskin, kan du plassere din Jordklemme materiale du er sveising, og plasser elektroden i elektrodeholderen.

Sveising produksjon

Produksjon forskjellen i stick sveising og flux kjerne sveising er der du kan sveise en materiale. Flux kjerne sveisere er ofte sett i produksjon og industrielle områder på grunn av økte mengden metal du kan sveise fra ledningen fôring oppsett. Kølle sveisere er ofte sett i hjem, småbedrifter og avsidesliggende steder hvor en liten mengde sveising må gjøres raskt.

Maskinkostnader

Flux kjerne maskiner kan være dyrere enn pinne sveising maskiner på grunn av økte mengden strømstyrke maskinen kan sette ut og på grunn av sveising pistolen kreves for å bruke maskinen.