Flott bad skap ideer

April 7

Flott bad skap ideer

Bad skap kan være effektiv lagring flekker, men altfor ofte de er uorganisert og underutnyttet. Dra nytte av denne plassen kan spare deg tid og penger. Raskt å kunne se hvilke produkter du har allerede, og du er av, kan hjelpe deg å unngå unødvendige kjøp. Organisert kan gi deg ekstra tid om morgenen og om natten, i stedet å finne noe tapt i skapet.

Kurver og hyller

I stedet for to dusin personlige flasker rallende rundt skapet, kan du prøve sortering dem i kurver eller hyller. Disse er tilgjengelige i plast, metall eller naturlige materialer som bambus. Du kan ha alle Hårprodukter i én utskuff, og en annen holde ekstra såper. For småting som sminke eller bomull vattpinner, kan du også bruke stabling hyller.

Holde det hendig

Ordne bad skapet ifølge hyppigheten av varens bruk. Gjest håndklær og ekstra puter kan lagres på toppen av skapet der de er ute av veien. Lett å nå elementer bør være de du bruker ofte, for eksempel hårføner eller håndklær. Prøv å bruke justerbare hyller slik at du kan passe alt i komfortabelt.

Skapet døren

Gjøre bruk av innsiden av skapet døren ved å feste en oppheng for håndklær eller badekåper. Du kan også bruke feltet døren for en full lengde speil. Bad forfengelighet speil generelt er ganske liten.

Snu det rundt

En roterende dreieskive på en av hyllene kan gjøre bruk av den dypeste skapplass. Hvis du ikke kan komfortabelt nå baksiden av skapet, eller det er for full tilgang, kan du prøve en platespiller. Med en rask vri, kan du vise alle elementene på hyllen.